Sărbători mai fericite şi pentru familiile defavorizate

Sărbători mai fericite şi pentru familiile defavorizate

Campania ”Împreună de Sărbători”, organizată de Asociația ”Aici pentru Tine”, din Brașov, a ajuns cu succes la final. Pentru al treilea an la rând, organizația a pregătit pachete cu alimente, haine, încălțăminte, jocuri, jucării, dar și multe altele, pentru familiile ce trăiesc în medii defavorizate, beneficiari ai Asociației, copii abandonați și nu numai, atât din Brașov, cât și din localitățile învecinate.

Toate acestea nu ar fi fost posbil fără ajutorul oamenilor cu suflet mare, sponsorilor, partenerilor și voluntarilor Asociației ”Aici pentru Tine”, iar pe această cale, le mulțumim nespus!

În cifre, vorbim de aproximativ două tone de articole de îmbrăcăminte, peste 17 tone de lemne, sute de plase și cutii cu cadouri pentru cei mici, dar și aproape două tone de produse alimentare, perisabile și neperisabile.

Sute de cutii și plase cu cadouri au fost pregătite pentru copii, de la elevii și profesorii Școlilor Gimnaziale Nr.30 și Nr.27. De asemenea, Grădinița cu program prelungit, Nr.33 din Brașov, a pregătit câteva zeci de kilograme de legume și fructe, pentru cei nevoiași.

De asemenea, o companie mare din Brașov, care a dorit să fie anonimă, a donat peste 600 de kg de produse alimentare, precum ulei, zahăr, făină, pâine și dulciuri. Totodată, companiile Olympus România, Covalact România, Lactate Brădet, Transilvania Lactate, Cofetăria Saray, Cofetăria BomBo, au făcut donații în produse.

De la 1 noiembrie, de când a fost demarată Campania ”Împreună de Sărbători” și până la finalizarea acesteia, 15 decembrie 2017, zeci de brașoveni au ajuns la sediul Asociației pentru a dona haine, încălțăminte, jucării, cărți, electrocasnice, pături, lenjerii, dar și multe altele. Lucrurile au fost sortate de către reprezentanții Asociației și de către voluntari.

În plus, în cadrul Campaniei, o companie din Horezu, județul Vâlcea, a donat peste 17 tone de lemne pentru familiile aflate în medii defavorizate. Materialul lemnos a fost transportat cu ajutorul companiei Speed&Trust din Brașov, care a depus un efort considerabil, ca în numai câteva ore, mașinile încărcate să ajungă la beneficiari.

„Mulțumim tuturor celor care au fost și sunt alături de noi, sponsorilor și partenerilor, mass-mediei locale și naționale, dar nu în ultimul rând, brașovenilor care s-au mobilizat în număr mare pentru a dona celor care au mai puțin decât noi”, spun reprezentanţii organizaţiei.

Unde au ajuns donațiile?

Ei bine, acestea au ajuns la oameni nevoiași, copii, bătrâni, familii defavorizate, din Brașov, Săcele, Tărlungeni, Ghimbav, Codlea, Făgăraș, Apața, Rupea, Căpeni, Vama Buzăului, Lunca Câlnicului. Acțiunile Asociației ”Aici pentru Tine”, sunt transparente și pot fi văzute pe pagina de Facebook https://www.facebook.com/Asociatia.Aici.Pentru.Tine/, dar și pe site-ul oficial, www.asociatiaaicipentrutine.ro.

Distribuie dacă îți place!

Anunţuri mică publicitate