S-au limpezit apele în PSD Brașov?

S-au limpezit apele în PSD Brașov?

Pe 24 martie va fi conferința extraordinară de alegeri la PSD Brașov, unde vor participa președinții de organizații, primarii și viceprimarii, birourile de tineret și de pensionari. După cum am mai scris, senatorul PSD Marius Dunca a primit un vot de încredere al colegilor care și-au exprimat susținerea pentru el, dar lista de candidaturi este deschisă până în data de 24.
Deputatul Mihai Mohaci, secretar executiv PSD Brașov, spune că Echipa va trebui să funcționeze, vom stabili anumite principii și anumite reguli, care sper să se pună în acord cu ocazia alegerilor din 24. Sigur că eu îmi doresc mult mai mult pentru PSD, noi nu am reușit să obținem nici președinte la Consiliul Județean, nici Primăria. Trebuie să avem ori primarul, ori președinte de Consiliu Județean. Spun aceste lucruri pentru că, cel puțin la nivelul Consiliului Județean, și noi putem să finalizăm aeroportul, putem să aducem și bani și putem să luăm în asociere chiar și Primăria Brașov, care are resurse, pentru a participa. Primăria poate fi adusă în acționariatul de la Consiliul Județean. Eram prefect și am adus la masă, la acel moment, pe domnul primar George Scripcaru și pe președintele Consiliului Județean în ideea de a realiza aeroportul întru-un termen relativ scurt, pentru că Primăria Brașov dispune de acești bani, poate să investească. Eu înclin să cred că la baza acestui aeroport suma de orgolii a mai scăzut. Interesul cetățenilor este se existe acest aeroport, nu numai declarativ, și în fiecare săptămână, și în fiecare lună pe hârtie și în presă, și să fie realizat cu o altă viteză. Ce se întâmplă, dacă pe holurile Parlamentului ne vede cineva împreună la președinte, dacă ne vede cineva că suntem supărați sau dacă mai apar anumite discuții care nu sunt neapărat legate de acest subiect, sigur că e posibil să fie interpretat într-un sens sau altul. Eu sunt sigur că suntem la ora actuală pe drum cel bun”.

La ședința de Comitet Executiv am stabilit data alegerilor și au fost niște discuții din care a reieșit că organizația mă susține la funcția de președinte. Și tot atunci s-a stabilit ca Mihai Popa să fie președinte executiv, domnul Mihai Mohaci secretar și o echipă de vicepreședinți. Ca și până în acest moment, trebuie să facem totul pentru brașoveni și pentru ce spunea și domnul Mohaci, să ne dorim să câștigăm cât mai multe în Brașov. Am demonstrat că putem face ceva pentru brașoveni, de la Spitalul Regional de la aeroportul, dar și multe alte lucruri”, a declarat Marius Dunca, președinte PSD Brașov.

Distribuie dacă îți place!