Rezultate sondaj CURS pentru Consiliul Judeţean Braşov

Rezultate sondaj CURS pentru Consiliul Judeţean Braşov

CLICK pe poza pentru a o mări!

Centrul de Sociologie Urbană şi Regională (CURS) a realizat un sondaj, în judeţul Braşov, la comanda USL, în intervalul februarie -martie 2012. Marja de eroare este de +/- 3,9%, pe un eşantion de 621 de persoane.

La întrebarea deschisă pentru alegerea preşedintelui Consiliul Judeţean (repondenţilor nu li s-a oferit nume de politicieni), 82% dintre cei intervievaţi au optat pentru Aristotel Căncescu (USL), 8% cu Ion Gonţea (PDL), 3% Dumitru Ioan Puchianu (independent), 2% cu Nicolae Ţucunel (independent) şi 1% cu Kovacs Attila (UDMR). La întrebarea închisă pe aceeaşi temă (doar cu o listă restrânsă de candidaţi), Căncescu a fost preferat de 72% dintre braşovenii chestionaţi, Gonţea – 12%, Puchianu -5%, iar Ţucunel şi Kovacs câte 4%.

Alte articole:   Judeţul Covasna are cea mai mică rată de promovare din ţară la examenul teoretic pentru permisul de conducere

De asemenea, cu această ocazie, braşovenii au fost întrebaţi care sunt, în viziunea lor, principalele investiţii care trebuie realizate în Braşov. De departe, majoritatea dintre ei au optat pentru cosntruirea aeroportului şi a spitalului clinic de urgenţă.

Distribuie dacă îți place!

Anunţuri mică publicitate