Restaurantul Sub Tâmpa îți pregătește masa pentru Paște!

Restaurantul Sub Tâmpa îți pregătește masa pentru Paște!

Pentru a veni in intampinarea nevoilor si poftelor voastre, echipa restaurantului Sub Tampa pregateste bucate traditionale de Paste, dar si pachete special concepute pentru intreaga familie.

Mancarurile sunt pregatite dupa retetele vechi ale familiei, care nu trebuie sa lipseasca de pe mesele voastre. Comenzile se fac pana in 15 aprilie, iar transportul este gratuit pe raza municipiului Brasov.

‘’Cand spunem Sarbatori Pascale, spunem traditii si folclor, dupa care tanjesc multe alte natiuni. Iar noi nu putem lasa Pastele sa vina si sa plece fara sa gustam din ele. Cu totii stim ca anul acesta este diferit si ne dorim sa contribuim la pregatirea unei mese festive chiar la voi acasa. Am taiat mieii pentru friptura, bors si drob. Sarmalele, pasca si cozonacul intregesc meniul pe care vi-l propunem. Incondeierea oualor am lasat-o la sfarsit, intrucat are o importanta deosebita. Va invitam sa ramaneti alaturi de cei dragi si sa va bucurati de acest dar cel mai pretios, timpul petrecut in familie!’’

(P)

Distribuie dacă îți place!
Alte articole:   Medic din Brașov, prins în flagrant în timp ce primea mită de la un pacient

Anunţuri mică publicitate