Replica PNL după ce USR şi Coliban se laudă cu proiectele liberalilor

Replica PNL după ce USR şi Coliban se laudă cu proiectele liberalilor

Pe pagina naţională de Facebook a USR, progresiştii se laudă că primarul Allen Coliban începe să se ţină de cuvânt în privinţa promisiunilor electorale. În cazul de faţă, construirea de parcuri în fiecare cartier.

Numai că, acest proiect a fost pus la punct în mandatul trecut şi aprobat de vechiul Consiliu Local… Mai mult, proiectul a fost realizat de experţii Băncii Mondiale, iar finanțarea acestei achiziții este, în proporție de 98%, asigurată prin Programul Operațional Asistență Tehnică 2014-2020.

Practic, Coliban trebuie doar să vegheze ca execuţia proiectului să se realizeze conform celor aprobate în mandatul precedent.

Reporterul newsbv.ro i-a întrebat în conferinţa de presă a PNL pe liberali cum comentează această situaţie, şi, ca de obicei, aceștia fac balet, ca nu cumva să strâmbe din nas cei de la USR-PLUS, cu care guvernează în plan naţional, judeţean şi municipal.

Un răspuns ceva mai ferm am primit ce s-ar fi întâmplat dacă cei de la USR – PLUS s-ar fi lăudat că ei fac aeroportul….

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like!

Distribuie dacă îți place!