Redescoperă-ţi frumuseţea naturală! (P)

Redescoperă-ţi frumuseţea naturală! (P)
Click pe poză pentru a se mări!

Click pe poză pentru a se mări!

La început de toamnă ELIANA mall pregăteşte surprize pentru toate reprezentantele sexului frumos. Pentru că presiunea de a fi mereu frumoasă şi tânăra este din ce in ce mai mare, ne-am gândit să dedicăm două zile frumuseţii exterioare, echilibrului interior şi sănătăţii.

Astfel, în zilele de 20 şi 21 septembrie ELIANA mall vă oferă ocazia să aflaţi gratuit trucuri noi în materie de make-up şi tunsori în tendinţe oferite de specialiştii AVON & Salon Estetiq by Robert Bucur. Nutriţionistul Gheorghe Blaj de la ASC CLINIC va răspunde întrebărilor celor preocupaţi să ducă un stil de viaţă sănătos cu rezultate care  vor aduce beneficii vizibile altfel decât ceea ce ne este prezentat pe canalele TV. De asemenea, veţi putea afla informaţii noi despre subiecte de actualitate cum ar fi vaccinarea bebeluşilor, produse alimentare despre care nu este recomandat să fie combinate şi sfaturi pentru o nutriţie sănătoasă.

Alte articole:   Wizz Air lansează un asistent AI care va suna pasagerii în cazul în care zborul are întârziere

În plus, la eveniment va fi prezentă şi Academia de masaj, care va oferi informaţii noi despre tehnici de masaj şi despre beneficiile acestuia pentru sănătate.

Agenda evenimentului:

Vineri, 20 septembrie:

  • 16:00 – 19:00 – make-up artist AVON si stilistii Salon Estetiq by Robert bucur
  • 19:15 – 20:30 – discutie cu nutritionistul Gheorghe Blaj de la ASC Clinic

Sambata, 21 septembrie:  

  • 12:00 – 16:00 – sesiuni de make-up sustinute de specialistii AVON, hairstyling sustinut de stilistii de la Salon Estetiq by Robert Bucur precum si demonstratii de masaj sustinute de Academia de Masaj Brasov.

Participantele* la eveniment vor fi înscrise automat la o tombolă cu premii! Redescoperă-ţi frumuseţea naturală împreună cu ELIANA mall – Parte din familia ta!

Alte articole:   11 unități de învățământ din județul Brașov, premiate pentru participarea la orele de ecologie

Detalii şi înscrieri pe site sau pe pagina de Facebook!

Participarea este gratuită!

*Înscrierea se face prin e-mail la contact@eliana-mall.ro sau telefonic la 0751.018.922.

Contact:

Roxana Afric – Asistent marketing & PR

Tel: 0751 018 922

e-mail: roxana@eliana-mall.ro

Distribuie dacă îți place!

Anunţuri mică publicitate