Proiectul Radisson Blu Brasov a obtinut Autorizatia de Construire

Proiectul Radisson Blu Brasov a obtinut Autorizatia de Construire

Anul 2020 debuteaza cu multa actiune in cadrul proiectului Radisson Blu, Brasov. Hotelul de cinci stele a obtinut Autorizatia de Construire. Proiectul este realizat de compania Rara Hotels, o campanie 100% antreprenoriat românesc și implică o investiție de 10 milioane de euro.

„Incepem anul increzatori si suntem bucurosi ca s-a emis Autorizatia de Construire, parcurgem astfel un pas important si ne dorim demararea lucrarilor de construire in doar cateva zile. Suntem constienti ca ne asteapta o perioada cu multe provocari, insa suntem increzatori in succesul  acestui proiect intreprins in scopul dezvoltarii serviciilor turistice brasovene si credem cu tarie ca vom reusi sa satisfacem toate nevoile turistului care ne va calca pragul. Ambitia noastra este de a deschide portile acestui hotel pana la finele anului viitor si sa dam o noua perspectiva aliniamentului de acces in zona cetatii vechi a orasului nostru” , a declarat Ramona Neamtu, owner RaRa Hotels.

Lucrarile vor fi executate de catre un antreprenor consacrat in domeniul constructiilor, avand o experienta de peste 25 de ani in domeniu, care de-a lungul timpului a realizat lucrari pentru firme multinationale, cartiere rezidentiale, relocarea uzinei IUS Brasov. Societatea dispune de personal tehnic si departamente pe toate specialitatile.

  “Oraşul este principalul beneficiar al apariţiei acestui hotel şi a impulsului pe care o astfel de investiţie îl poate da în zonă, impuls care trebuie stimulat şi întreţinut până la finalizarea investiţiilor din acest domeniu, poate chiar dezvoltat prin realizarea de proiecte care să ducă la diversificarea serviciilor oferite: parcări, spaţii de spectacole sau evenimente majore (centru de afaceri, centru de cercetări, centre de expoziţii tematice sau de ştiinţă, săli de spectacole, stadion  etc). Cladirea propusa se va încadra armonios in vecinatatea imediata a amplasamentului. Prin folosirea adecvata a finisajelor alese, fațadele vor aduce valoare estetică zonei”, a precizat arhitectul George Mihalache

Este important de specificat ca gestionarea acestei investitii va fi asistata de o echipa pluridisciplinara formata din specialisti experimentati in domeniile : arhitectura/design interior, instalatii, dirigentie santier, project management, sistematizarea circulatiei, consultant hotelier,  alimentatie publica, peisagist, marketing, signalistica.

Alte articole:   Foştii şefi ai SRI Florian Codlea şi Dumitru Dumbravă, sub control judiciar pe cauţiune. Cei doi, acuzați de trafic de influență și spălare de bani

Fiecare aspect a fost planificat, organizat si gandit cu atentie in perspectiva de a oferi respect si grija fata de oameni si vecinatati. Exista o strategie de organizare a activitatilor de aprovizionare si amenajare, astfel incat sa aiba un impact minim supra vecinatatilor, motiv pentru care s-a luat in calcul sa existe o linie telefonica permanenta pentru recomandari si reclamatii, care  ar putea veni din partea locuitorilor din zona sau a trecatorilor  ocazionali.

Pe 2 noiembrie 2016, s-a semnat contractul de franciza pentru dezvoltarea si operarea in Brasov a primului hotel afiliat la brandul Radisson BLU din zona Transilvania. Radisson Blu este parte a Radisson Hotel Group, care include Quorvus Collection, Radisson®, Radisson RED, Park Plaza®, Park Inn® by Radisson şi Country Inns & Suites By CarlsonSM. Un singur hotel din Bucureşti este afiliat lantului Radisson BLU.

Alte articole:   Indemnizațiile pentru copiii şi adulţii cu handicap grav, majorate

Despre Radisson BLU Brasov

Hotelul Radisson Blu Brasov va fi situat in zona centrului istoric (fosta clădire a Palatului Telefoanelor, care este un imobil cu risc seismic major), pe strada Eroilor nr. 23, vis-à-vis de Parcul Central, in apropierea principalelor atractii turistice ale orasului si a zonei de business.

Unitatea hotelieră va avea 110 camere și va cuprinde şi două restaurante, două baruri, o sală de conferinţe, o sală de sport şi un centru spa, investiția în reamenajarea clădirii fiind de peste 10 milioane de euro. Rara Hotels face parte din RaRa Group, grup 100% antreprenoriat românesc ce deține afaceri din zona HORECA, construcții, imobiliare și energie. RaRa Group este detinut de catre familia Razvan si Ramona Neamtu din Brasov, Romania.

Alte articole:   Profesorii Trăsniți vin la Dino Parc Râșnov, de 1 Iunie. Trei zile de activităţi captivante

Distribuie dacă îți place!

Anunţuri mică publicitate