Proiect-pilot de contorizare pe orizontală a apei la două blocuri

Proiect-pilot de contorizare pe orizontală a apei la două blocuri

Vicepreședintele Consiliului Județean Brașov, Adrian Gabor, a anunțat că vor fi implementate, în municipiul rețedință, două proiecte-pilot, prin care apartamentele vor fi branșate individual.

„Vor fi selectate două blocuri, unul cu patru etaje, iar celălalt cu 10 etaje, care vor fi contorizate individual. Cele două imobile vor fi monitorizate o perioadă, iar rezultatele vor fi comunicate braşovenilor”, a declarat Gabor.

Reamintim faptul că, la sfârșitul anului trecut, braşovenii care locuiesc în cadrul asociațiilor şi sunt nemulţumiţi de modul în care se facturează apa, pot realiza, pe cheltuiala lor, contorizarea individuală, după ce au existat mai multe scandaluri pe tema facturării pierderilor de pe reţea.

Gabor a mai precizat că la sediul Companiei Apa de lângă Piaţa Dacia vor fi instalate două aparate de măsurare a consumului de apă, mai precis un „apometru de apartament” şi un „ceas de branşament”, pentru ca locuitorii să vadă diferenţele de precizie de măsurare li pentru a demonstra cum apar diferenţele de contorizare.

Alte articole:   Record de înscrieri la Universitatea Transilvania Brașov în sesiunea iulie 2024

Distribuie dacă îți place!

Anunţuri mică publicitate