Președinta USR Brașov, pe urma lui Azorel: Zice că nu fură, dar e prinsă cu Amuralul în brațe

Președinta USR Brașov, pe urma lui Azorel: Zice că nu fură, dar e prinsă cu Amuralul în brațe

Mai-marii USR Brașov sunt în degringoladă. Procentele din sondaje sunt departe de cele publicate la comanda USR pe site-ul afiliat al partidului, bizbrasov.ro. Șefii USR de la Primărie pierd procesele pe bandă rulantă în instanțe, în care sunt acuzați de prejudicii grave. Mai nou, și procurorii DNA au ieșit la rampă, în cazul AMURAL.

Ilar este faptul că liderul USR Brașov, viceprimarul Flavia Boghiu, se lamentează că ar fi victima unei mașinațiuni politice, pusă la cale în an electoral. Acum, nu mai e valabilă zicerea „Jos labele de pe Justiție?”… Este jalnică și disperată încercarea de a duce spre lupta politică în an electoral fapte de acum trei ani, care au produs prejudicii bugetului local, fapte pe care Curtea de Conturi le-a dezvăluit public acum doi ani.

Și ne mai spune viceprimarul Boghiu și cine sunt vinovații: viceprimarul Sebastian Rusu și un dezvoltator imobiliar, Garbis Kehayian, care au sesizat DNA asupra modului cum catacombele Brașovului au fost date gratuit și ilegal unui ONG de casă al USR. Oare pentru că este vorba despre președinta organizției municipale a USR Brașov, nimeni nu are voie să arate cu degetul matrapazlâcurile pe care le face?

Alte articole:   VIDEO Brașovenii și turiștii, despre Parada Junilor

Procurorii anticorupție spun că „ar fi fost produs Primăriei municipiului Brașov un prejudiciu total de 304.010 lei, concomitent cu obținerea unui folos necuvenit, în același cuantum, pentru asociația respectivă”.

Demisia, pentru că ești vinovată!

Este vorba despre procesul în care primarul Allen Coliban a pierdut în fața Curții de Conturi, definitiv, la Curtea de Apel, contestația privind prejudiciile din afacerea Amural, FC Brașov Scotch Club etc.

Acum, Flavia Boghiu vine și printre suspine ne scrie că usturoi nu a mâncat, gura nu-i miroase.

„Sunt nevinovată și voi colabora cu organele de anchetă în speranța ca acest dosar să fie soluționat cât se poate de repede, iar în acord cu principiile și valorile în care cred vă spun aici ca să rămână scris: În cazul în care acest dosar va fi trimis în judecată, îmi voi da imediat demisia din funcția de viceprimar al Brașovului și din funcția de Consilier Local, dar și din toate funcțiile pe care le dețin în USR. Stau cu capul sus și mă pot uita în ochii oricui referitor la activitatea mea din acest mandat”.

Doamna Boghiu, de la colegul de partid, Allen Coliban, nimeni nu mai are pretenții de a fi bărbat, după prejudiciile pe care le-a produs brașovenilor cu afacerea personală de familie și de grup de interese, FC Brașov – Scotch Club.

Alte articole:   VIDEO Brașovenii și turiștii, despre Parada Junilor

Prejudicii certe stabilite de Curtea de Conturi Brașov și pe care instanțele de judecată le-au confirmat

Trebuie să vă dați demisia pentru că sunteți vinovată și ați produs prejudicii brașovenilor cu Afacerea Amural. A stabilit fără echivoc, partea financiară, Curtea de Conturi, iar acum procurorii DNA cercetează latura penală.

Procurorii DNA spun că sunteți urmărită penal și precizează, concret, și pentru ce: „pentru săvârșirea unei infracțiuni de abuz în serviciu”. Râde lumea pe stradă de prostiile pe care le scrieți. E o manipularea de doi bani, să scrieți că ați fost „invitată la DNA pentru a mi se aduce la cunoștință o calitate generică de suspect în dosarul Catacombelor de După Ziduri”. 

Așa că, din lipsa unui bărbat la Primăria Brașov care să își asume prejudiciile produse, poate sunteți „bărbată”, și în premieră pentru USR, în loc să vă victimizați, doamnă viceprimar, surprindeți-ne cu o demisie. Nu de onoare. Că nu există onoare în cele descrise mai sus.

Alte articole:   VIDEO Brașovenii și turiștii, despre Parada Junilor

Comunicatul DNA și postarea integrală a Flaviei Boghiu, le puteți citi AICI!

Să nu uităm, cum lăudau USR-iștii AMURAL și ce a constatat Curtea de Conturi

Curtea de Conturi, despre Afacerea Amural: calculul prejudiciului s-a realizat parțial

Coliban, Boghiu și USR au pus batista pe țambal în Afacerea Amural

Camera de Conturi confirmă: Catacombele Brașovului, o afacere ilegală a administrației USR cu Amural

Dacă apreciezi știrea, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like!

Noutăți RAPID și pe canalul de Whatsapp și Telegram !

Distribuie dacă îți place!

Anunţuri mică publicitate