Premieră! Bercea Ion Marian, trimis în judecată pentru că ar fi fals revoluţionar

Premieră! Bercea Ion Marian, trimis în judecată pentru că ar fi fals revoluţionar

Procurorii Parchetului de pe lângă Tribunalul Braşov l-au trimis în judecată pe Bercea Ion Marian, pentru înşelăciune şi uz de fals.

Probatoriul administrat în cauză, pe parcursul urmăririi penale, a relevat  următoarea situaţie de fapt: „La data de 28.05.2010, inculpatul Bercea Ion Marian a indus în eroare reprezentanţii Casei Judeţene de Pensii Braşov cu ocazia solicitării indemnizaţiei lunare reparatorii prevăzută de Legea 341/2004, (Legea recunoştinţei faţă de eroii-martiri şi luptătorii care au contribuit la victoria Revoluţiei din Decembrie 1989) prin prezentarea ca adevărată a împrejurării neconforme cu realitatea că este îndreptăţit la această indemnizaţie, folosindu-se de un înscris falsificat pretins a fi emis de Guvernul României, Secretariatul de Stat pentru Problemele Revoluţionarilor din Decembrie 1989“, se arată în rechizitoriul procurorilor.

Alte articole:   VIDEO Adrian Veștea, despre Spitalul Regional care va fi construit la Brașov

Astfel, Bercea a obţinut, în mod injust, un folos material în sumă 14.342 lei. Cauza a fost înaintată pentru soluţionare Judecătoriei  Braşov.

Tot la Braşov mai sunt cercetaţi alţi trei revoluţionari Grancea Constantin, Ilie Ana Ramona,  şi Diea Ion Marius, tot pentru săvârşirea infracţiunilor de înşelăciune şi uz de fals. Amănunte AICI

CITEŞTE ŞI:

Distribuie dacă îți place!

Anunţuri mică publicitate