PNL fierbe înăbușit, în suc propriu

PNL fierbe înăbușit, în suc propriu

Ordinea pe listele de la Consiliu Local, dar și de la Consiliul Județean Brașov, a stârnit o adevărată furtună în interiorul filialei. Cei doi Veștea, Adrian şi Mihail, pe care îi lăuda Vasile Blaga și Alina Gorghiu, se pare că sunt simple marionete pentru adevăraţii baroni liberali, care trag sforile din umbră. Primul lucru care trebuie evidențiat este faptul că partidul unic liberal nu este o enitate, în fapt funcționează ca o alianță, formată din două facțiuni, fiecare cu șeful în umbră, fiecare cu interesele proprii.

La fel ca la PSD, unde şi acolo liderul Constantin Niţă şi-a dat demisia din funcţia de preşedinte, foştii preşedinţi din filiale taie şi spânzură după bunul plac.

Alte articole:   Bărbat din Tărlungeni, arestat pentru infracțiuni rutiere

Dacă la nivel central se vorba despre Partidul Antena 1, la Braşov şi despre PNL s-ar putea să vorbim la modul generic ca fiind Partidul MIX TV. Aristotel Căncescu a eliminat de pe liste oamenii care au tras din greu timp de patru ani pentru partid și a impus cu forța nume care nu au existat nici măcar cu gândul la PNL (asta după ce a încercat să tragă sforile și să preia, fără succes, controlul fililalelor ALDE și PMP de la Brașov).

Dacă la Consiliul Local a apărut din neant, de fapt de pe fotoliul de manager de la MIX, Nadia Râncu, pe locul 12 (poziție apreciată drept semieligibilă, având în vedere că o parte dintre cei din fruntea listei vor candida cu succes la parlamentare), iată că și la Consiliul Județean apare tot pe pozița 12 Andi Kadas, finanțatorul din spate al MIX-ului, cel care era pregătit și antrenat de Căncescu să preia șefia ALDE.

Alte articole:   Adrian Veştea: Am semnat proiectul de hotărâre a Guvernului privind aprobarea stemei municipiului Brașov

Structura nominală a înfuriat, în mod evident, o bună parte dintre cei care s-au văzut scoşi din joc de duetul Căncescu – Scripcaru, motiv pentru care a început pelerinajul la Bucureşti şi o campanie agresivă de introducerea de fitile „la Centru”, urmând ca discuţiile să fie reluate luni. Nu se ştie cu ce şanse, pentru că unul dintre lideri a bătut cu pumnul în masă şi a spus răspicat că nu se schimbă nimic până la poziţia 20, aşa cum era stabilit vineri.

Pe cale de consecinţă, după cum se vede, şi la PSD, şi la PNL şi la PDL, la vremuri noi, reformate, vin oameni noi, dar conducem tot noi!

Alte articole:   Începe SoNoRo Musikland, a VI-a ediție

Aferim nenicule!

Distribuie dacă îți place!

Anunţuri mică publicitate