Pete 7.000 de cereri pentru pașapoarte la Brașov

Pete 7.000 de cereri pentru pașapoarte la Brașov

pasaportÎn trimestrului II al anului 2013, în județul Brașov, la Serviciul Public Comunitar pentru Eliberarea și Evidența Pașapoartelor Simple, au fost depuse 7.223 de cereri pentru eliberarea pașapoartelor simple temporare și electronice, numărul acestora scăzând comparativ cu aceeași perioadă a anului trecut (7.785 de cereri). Astfel în ultimile 3 luni au fost eliberate 5.979 de pașapoarte și au fost emise 1.828 pașapoarte noi.

În această perioadă au fost înregistrate 5.015 cereri de eliberare a unor noi pașapoarte în locul celor declarate pierdute, furate sau deteriorate, din care: 7 furate, 495 pierdute, 31 deteriorate și 4.482 anulate.  În ceea ce privește activitatea pe linie de C.R.D.S (cetățeni români care și-au stabilit domiciliul în străinătate) s-au înregistrat și soluționat 300 de cereri în timestrul II al anului 2013.

Alte articole:   Hristos a Înviat! Paște fericit! Sărbători liniștite alături de cei dragi!

Numărul cererilor primite prin misiunile diplomatice și oficiile consulare s-a menținut constant fiind primite și prelucrate un număr de 826 de cereri. Cererile pentru restabilirea domiciliului în România au fost în număr de 39. Conform Legii nr. 248/2005, dreptul la liberă circulație a fost suspendat pentru un număr de 217 persoane. Unui număr de 20 de persoane li s-au retras pașapoartele.

Serviciul Public Comunitar pentru Eliberarea și Evidența Pașapoartelor Simple Brașov își desfășoară activitatea în municipiul Brașov, str. Turnului nr. 13, dar și în regim de ghișeu mobil în municipiul Făgăraș, în fiecare zi de joi a săptămânii.

Distribuie dacă îți place!

Anunţuri mică publicitate