Percheziții la Brașov într-un dosar de mită și luare de mită

Percheziții la Brașov într-un dosar de mită și luare de mită

În această dimineață – 16.10.2023, începând cu orele 07:00, sub delegarea procurorului de caz din cadrul Parchetului de pe lângă Tribunalul Brașov, polițiști din cadrul I.P.J. Brașov – Serviciul de Investigare a Criminalității Economice, cu sprijinul polițiștilor din cadrul Serviciului Criminalistic Brașov efectuează un numar de 3 perchezitii în municipiul Brașov, într-un dosar penal ce vizează infracțiuni de luare de mită  și dare de mită.

Cu ocazia punerii în executare a mandatelor de percheziție domiciliară – vizând sediul unei unități de învățământ particulare, cel al unei fundații și domiciliul unei persoane fizice – se urmărește identificarea și ridicarea de mijloace de probă (înscrisuri oficiale, echipamente informatice, evidențe personale, sume de bani, etc.) ce urmează a fi administrate în probatoriu pe parcursul urmăririi penale, precum și conducerea la sediul poliției în baza unor mandate de aducere a 5 persoane pentru audieri.

Alte articole:   Scripcaru: „Am trăit să o văd și pe asta: Godină alergând după mine prin cartiere”

Acțiunea beneficiază de suportul tehnic de specialitate al Direcției Operațiuni Speciale din cadrul I.G.P.R.

Dacă apreciezi știrea, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like!

Distribuie dacă îți place!

Anunţuri mică publicitate