Patronul de la Ferma Dacilor, primele declarații: „Ne-au dat foc. Să ne facă rău, să ne distrugă”

Patronul de la Ferma Dacilor, primele declarații: „Ne-au dat foc. Să ne facă rău, să ne distrugă”

Patronul de la Ferma Dacilor susține că incendiul în care și-au pierdut viața mai mulți oameni, printre care și fiul său, a fost provocat intenționat. Este prima declarație a lui Cornel Dinicu după incendiul devastator care a distrus complexul turistic.

Patronul de la Ferma Dacilor din Tohani a apărut pentru prima dată în public la patru zile de la tragedia în care au murit opt oameni, potrivit Observator News.

Cornel Dinicu a venit la priveghiul fiului său de 11 ani, care şi-a găsit sfârşitul în incendiul devastator. A găsit puterea să vorbească despre ce s-a întâmplat. În exclusivitate pentru Observator spune că este convins că focul a fost pus de cineva care a vrut să îi îngroape afacerea.

Alte articole:   Cetatea Râșnov intră într-o nouă etapă de restaurare

Între timp, ancheta merge mai departe şi apar acuzaţii tot mai grave chiar de la vârful ministerului de Interne. Şeful DSU spune că inspectorii ISU Prahova au făcut controale în funcţie de interese.

Îmbrăcat în negru, cu portretul fiului în braţe şi consolat de prieteni, Cornel Dinicu, patronul Fermei Dacilor, a venit la priveghiului fiului său, Victor.

Într-o discuţie cu echipa Observator, administratorul pensiunii şi-a spus propria versiune asupra tragediei: e convins că o mână criminală a pus focul.

„Ne-au dat foc. Să ne facă rău, să ne distrugă. Nu să mă omoare, că eu nu mai am duşmani de mulţi ani. Oamenii fac rău pur şi simplu”, a spus Cornel Dinicu.

Între timp, autorităţile se întrec în anchete pe măsură ce şirul neregulilor de la Ferma Dacilor e tot mai evident. Mai marii din Ministerul de Interne cred că tragedia ar fi putut fi evitată dacă instituţiile statului îşi făceau treaba.

Alte articole:   Analize medicale gratuite pentru locuitorii din Vama Buzăului

Mai mult, inspectorii ISU l-ar fi protejat pe administratorul complexului care nu avea autorizaţie de securitate la incendiu, în loc să-l sanţioneze.

Foto: observatornews.ro

Concluziile analizei inspectorilor DSU, în urma tragediei de la Ferma Dacilor. Ce măsuri au fost dispuse

Dacă apreciezi știrea, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like!

Noutăți RAPID și pe canalul de Telegram: Abonați-vă AICI
Distribuie dacă îți place!

Anunţuri mică publicitate