Atenţie unde parcaţi sau staţionaţi în Braşov!

Atenţie unde parcaţi sau staţionaţi în Braşov!

Poliția Locală Brașov le recomandă conducătorilor auto să nu mai staționeze sau să parcheze în stațiile RAT sau în apropierea acestora, pentru că astfel sunt create ambuteiaje în trafic, iar pietonilor le poate fi pusă viața în pericol.

În ultima perioadă, polițiștii locali de la Biroul Rutier au intensificat acțiunile de verificare a stațiilor RAT din acest punct de vedere, iar șoferii indisciplinați au fost sancționați. Astfel, din luna august până acum au fost aplicate peste 100 de sancțiuni celor care au oprit/staționat în stații RAT sau în apropierea lor, valoarea totală a acestora fiind de peste 20 de mii de lei.

O astfel de situație se întâlnește frecvent în zona intersecției străzii Al. Ioan Cuza cu Iuliu Maniu, unde sunt efectuate, în această perioadă și lucrări la rețelele de utilități și unde până pe la sfârșitul lunii august a funcționat o vulcanizare, căreia i-a fost suspendată activitatea din lipsa autorizației de funcționare. Măsura a fost aplicată de polițiștii locali până la intrarea în legalitate a vulcanizării respective, împreună cu sancțiunea aferenta conform legislației în vigoare, potrivit purtătorului de cuvânt al Poliţiei Locale Braşov, Anca Lăutaru.

Distribuie dacă îți place!

Anunţuri mică publicitate