Orar special la RAT Braşov de Ziua Naţională

autobuz-ratRegia Autonomă de Transport (R.A.T.) Brașov aduce la cunoștința călătorilor faptul că, în zilele de 30 noiembrie și 1 decembrie, circulația mijloacelor de transport în comun pe raza municipiului Brașov se va face potrivit orarelor corespunzătoare unei zile de duminică, între orele 6.30 – 22.30.

Vineri, 2 decembrie, graficele de circulație valabile vor fi cele dintr-o zi de lucru obișnuită, iar în zilele de 3 și 4 decembrie mijloacele de transport în comun vor circula potrivit orarelor valabile în zilele de sâmbătă și, respectiv, duminică.

Altfel, în data de 1 decembrie 2016, între orele 8.30 – 11.15, vor avea loc modificări în traseele și orarele mai multor linii de transport, schimbările fiind determinate de desfășurarea, în intervalul orar menționat, pe Bulevardul Eroilor, a paradei militare prilejuite de Ziua Națională.

Alte articole:   Paul Anghel (ANPC), șocat de prețul apei într-un supermarket de pe litoral

Directorul general al R.A.T. Brașov, ing. Cristian Radu, a declarat că „deplasarea autobuzelor de pe liniile 1, 4, 6, 16, 17, 31, 34, 36 şi 41 se va face, pe sensul de deplasare spre Livada Poştei, cu întoarcere pe Strada Vlad Ţepeş. Vom înfiinţa o staţie temporară pentru aceste linii în capătul străzii Vlad Ţepeş, care să înlocuiască staţia „Teatrul Dramatic“. În intervalul orar menționat, autobuzele de pe linia 5, pe sensul de deplasare Stadion Municipal – Roman, vor circula pe ruta Stadion Municipal – Stadion Tineretului – Bulevardul Griviţei – Strada 13 Decembrie – Strada Castanilor, iar apoi pe traseul obişnuit”.

Alte articole:   11 unități de învățământ din județul Brașov, premiate pentru participarea la orele de ecologie

Circulația autobuzelor de pe liniile 14, 20, 28, 50, 51 și 52 nu va fi afectată de desfășurarea paradei.

Alte modificări ale traseelor sau orarelor pot interveni pentru scurt timp în urma măsurilor operative luate de Poliţia Rutieră. R.A.T. Braşov va lua toate măsurile după finalizarea manifestărilor să se revină în cel mai scurt timp posibil la circulaţia după orarele şi traseele obişnuite.

Distribuie dacă îți place!

Anunţuri mică publicitate