Modificări temporare la două trasee RATBV

Modificări temporare la două trasee RATBV

RATBV S.A. aduce la cunoștința călătorilor unele modificări temporare în traseele de circulație a două linii de transport de pe raza municipiului Brașov.

   Astfel, de vineri, 24 mai a.c. și până duminică, 26 mai a.c., inclusiv, autobuzul de pe linia expres cu indicativul 61 va parcurge un traseu ușor scurtat, în sensul că, pe sensul de deplasare spre Livada Poștei, nu va mai intra pe Aleea Tiberiu Brediceanu. După oprirea în stația ”Nicolae Bălcescu”, autobuzul va ajunge în stația ”Star” și își va continua deplasarea pe traseul obișnuit spre Livada Poștei. Pe celălalt sens de deplasare nu va interveni nici o modificare. Măsura a fost luată deoarece în perioada menționată pe Aleea Tiberiu Brediceanu se va desfășura ”Festivalul Mediteranean”.

Alte articole:   FOTO Cățeluşă salvată după 8 ore dintr-o vizuină de vulpe, în Cluj. La operațiune a participat și un câine care a ajutat la căutarea victimelor după cutremurul din Turcia

     Cealaltă linie cu traseu modificat temporar este cea cu indicativul 22, care va circula și în perioada imediat următoare pe traseul deviat prin zona Casei Armatei, până la finalizarea lucrărilor de infrastructură ce se realizează în zona Străzii Vlad Țepeș.

     Astfel, după ce vor parcurge Strada Alexandru Ioan Cuza, autobuzele de pe linia 22 vor circula pe străzile Iuliu Maniu și Nicolae Iorga, până în zona Casei Armatei, iar apoi se vor deplasa pe Bulevardul Eroilor până în zona Teatrului Dramatic, de unde își reiau traseul obișnuit. Această modificare nu va afecta în nici un fel opririle în stații, autobuzele de pe linia 22 staționând pentru îmbarcarea/debarcarea călătorilor în stația ”Iuliu Maniu”, iar apoi în stația ”Patria”. Între aceste două stații menționate nu va exista nici o altă oprire.

Alte articole:   Începe înscrierea la creşă sau la grădiniţă. Câte locuri sunt disponibile în Braşov

    Vineri, 24 mai 2019, RATBV S.A. oferă în mod gratuit opt invitații duble la un spectacol ce va avea loc pe scena Teatrului ”Sică Alexandrescu”. Cele opt invitații pentru câte două persoane la spectacolul ”Prins în plasă” – de Ray Cooney, ce se va juca sâmbătă, 25 mai a.c., de la orele 19.00,  vor fi oferite primelor opt persoane care vineri, în intervalul orar 06.00 – 21.00, vor achiziționa un abonament lunar sau anual de transport RATBV S.A. de la punctul de vânzare situat în stația ”Berzei” din cartierul Astra, strada Calea București, sensul spre centrul orașului.

    Clienţii RATBV S.A. care doresc să intre în posesia unuia dintre cele opt pachete de câte două bilete de intrare gratuite îşi pot achiziţiona orice tip de abonament de transport lunar sau anual, indiferent dacă este la preţul întreg de 85 sau, respectiv, 850 de lei ori dacă sunt abonamente cu reducere pentru elevi, pentru studenţi ori donatorii de sânge.

Distribuie dacă îți place!

Anunţuri mică publicitate