O minoră este căutată de poliţişti după 16 ani

O minoră este căutată de poliţişti după 16 ani

O minoră, dispărută în anul 1995,  este căutată de polițiștii Biroului Urmăriri folosind metoda fotografiei îmbătrânite digital.

În data de 30.06.1995, Poliția Râșnov a fost sesizată de tatăl minorei Catrinari Maria Cristina, de 10 ani, că fiica sa a plecat de dimineață de acasă și nu a mai revenit la domiciliu.

Polițiștii au aflat că fetiţa a plecat, în dimineața respectivă de la domiciliu, neînsoțită, să ducă o capră la ciurda oraşului,la locul numit „Podul Morţilor”, iar după ce a lăsat capra acolo nu s-a mai întors acasă.

La data dispariției, minora avea 135-140 cm înălțime, 30-35 kg greutate, păr blond împletit în cozi și ochii verzi, iar la rotula piciorului drept avea o cicatrice de 2-3 cm, de la o tăietură.

Alte articole:   Geoană: Intrarea Ucrainei, Moldovei și Georgiei în UE şi NATO este calea ca România să „evadeze” de la „periferia Europei”

Minora a fost dată în urmărire generală, în data de 19.07.1995 și nu a fost găsită până în prezent de polițiști. În scopul soluționării acestui caz, polițiștii Serviciului Investigații Criminale, Biroul Urmăriri, au solicitat I.P.J. Bihor, unde  există un program informatic specializat în acest sens, efectuarea îmbătrânirii digitale a fotografiei dispărutei.

Polițiștii brașoveni au înaintat colegilor bihoreni materialele necesare, respectiv 20 de fotografii cu membrii familiei persoanei dispărute și date cu privire la mediul familial în care a trăit.

Persoanele care pot da relații cu privire la acest caz sunt rugate să anunțe cea mai apropiată unitate de poliție sau telefonic, prin serviciul gratuit 112.

Distribuie dacă îți place!

Anunţuri mică publicitate