Mihai de la Hi-Q a stricat petrecerea unor miri braşoveni

Mihai de la Hi-Q a stricat petrecerea unor miri braşoveni

Mihai Sturzu de la Hi-Q, pasionat de paraşutism şi-a programat o săritură în tandem, la Braşov, în oraşul său natal. Singura lui problemă a fost că nu bănuia ce avea să i se întâmple. Echipa lui Dan Negru i-a pregătit o surpriză: o adevărată petrecere de aterizare.

Mihai a aterizat exact în mijlocul unei nunţi. Pentru că a distrus altarul mirilor şi întreaga nuntă în urma aterizării, s-a iscat un adevărat scandal, iar Mihai a fost victima acuzată de întreg dezastrul.

Pentru ca totul să iasă ca la carte, echipa emisiunii „Plasa de stele” a pregătit o adevărată petrecere în aer liber: 100 de persoane au venit în calitate de nuntaşi, au fost aduse sute de platouri cu mâncare, a fost construit un altar pentru căsătorii în aer liber şi au fost aranjate mesele special pentru nuntă, dezvăluie Libertatea.

Alte articole:   Cât costă să mergi la schi în România, comparativ cu Bulgaria și Austria

Săritura urma să fie în tandem, aşa că echipa de farsori a putut conta pe ajutorul unui paraşutist profesionist. Astfel, farsorii s-au deplasat la Ghimbav, unde au convins echipa de paraşutişti ai aeroclubului să le fie complici în realizarea unei farse cu totul şi cu totul spectaculoase. Victima a ajuns la Braşov fără nici cea mai vagă bănuială că oamenii care urmau să îl antreneze îi vor juca de fapt o farsă.

Totul a decurs conform planului: Mihai a urcat în avion, a sărit în tandem cu instructorul, însă în momentul aterizării, acesta a făut un mic detour faţă de ceea ce repetaseră iniţial. In loc să aterizeze la punctul stabilit, cei doi au aterizat în mijlocul unei nunţi. Pentru că altarul mirilor şi întreaga nuntă a fost distrusă în urma aterizării, s-a iscat un întreg scandal în care Mihai a fost acuzat de intreg dezastrul.

Alte articole:   Poate că, într-un sat pierdut din munții noștri, trăiește un mic Einstein...

În mijlocul acestei tevaturi a început şi cea mai mare bătaie cu frişcă din istoria televiziunii, pentru care echipa de farsori a folosit nu mai puţin de o tonă de frişcă.  Toţi „nuntaşii”, înarmaţi cu tarte cu frişcă au început să se arunce cu ele, victima fiind prinsă în mijlocul acestui război. Cum a reacţionat Mihai şi, mai ales, cum a scăpat din mijlocul nuntaşilor furioşi, telespectatorii Antena 1 vor putea urmări în emisiunea de la 20.20, la Plasa de stele.

Distribuie dacă îți place!

Anunţuri mică publicitate