MICUL PRINȚ – VR 360 la Centrul Cultural Reduta

MICUL PRINȚ – VR 360 la Centrul Cultural Reduta

Vreți să aveți parte de o experiență unică, folosind o pereche de ochelari speciali?

Vă invităm la Centrul Cultural Reduta pentru a afla povestea MICULUI PRINȚ !

În data de 17 noiembrie, în intervalul orar 11.00 – 15.00. Teatru VR 360 va amplasa o insulă VR cu varianta digitală MICUL PRINȚ – VR 360. după Antoine de Saint Exupéry în foaierul Centrului Cultural Reduta.

Amatorii de teatru virtual sunt invitați să afle povestea Micului Prinț, prin intermediul unei căști de realitate virtuală.

Participarea este gratuită pe bază de înscriere la numărul de telefon: 0268 419 706 sau la adresa de email: centrulculturalredutabv@gmail.com.

Micul Prinț VR 360 vă transpune în inima poveștii și veți privi jocul actoricesc prin prisma unui personaj. Versiunea VR360 a spectacolului „Micul Prinț” este adaptată în această tehnologie de echipele celor de la Popas Production. Loop Virtual Reality și Augmented Space Agency.

Proiectul „Micul Prinț” VR360 a fost inițiat și derulat de Popas Production SRL. în parteneriat cu Teatru Municipal “Matei Vișniec” Suceava și cofinanțat de AFCN.

Evenimentul este parte integrantă a Proiectului ACT ART, ediția a II-a, organizat de Centrul Cultural ,,Reduta” în perioada 13-18 noiembrie 2023.

A doua ediție a ACT ART va avea loc în perioada 13-18 noiembrie, la Reduta

Dacă apreciezi știrea, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like!

Noutăți RAPID și pe canalul de Telegram: Abonați-vă AICI

 

Distribuie dacă îți place!

Anunţuri mică publicitate