Mazak si-a deschis primul sediu permanent în România

Mazak si-a deschis primul sediu permanent în România

Liderul mondial în domeniul fabricării de mașini-unelte CNC, Yamazaki Mazak, intenționează să își deschidă pentru prima dată un sediu permanent în România. Demersul face parte dintr-o serie de investiții strategice în Europa.

Producătorul și-a cultivat de-a lungul ultimilor 30 de ani în România o bază de clienți dinamică și diversă. Există o rețea de parteneri de distribuție. De aceea, și-a deschiS primul birou de vânzări în țară, într-un spațiu nou din incinta Brasov Business Park din Transilvania.

Și dacă tot vorbim de premiere, Mazak a fost prezenta pentru prima dată la expoziția Metal Show & Tib. S-a tinut ține la Romexpo-București, în perioada 11-14 mai (B2-69A).

Echipa a participat la expoziție cu centrul său de prelucrare cu 5 axe, CV5-500. Acesta se bucură deja de un mare succes. Această mașină versatilă cu 5 axe, prevăzută cu o masă cu diametrul de 500 mm, este unică în categoria din care face parte grație construcției sale cu pod de înaltă rigiditate, cu o masă rotativă complet susținută în consolă, care se deplasează în direcția axei Y pe sub pod. Aceasta o face, în cele din urmă, să fie o soluție de prelucrare extrem de precisă și compactă. Este ideală pentru peisajul industrial divers din România.

Alte articole:   Se deschide sezonul de schi în Poiana Brașov

Biroul de vânzări Mazak din România este unul dintr-o serie de investiții de referință făcute recent de către producător în întreaga Europă. Survine după deschiderea unor noi unități în Danemarca, Suedia și Italia.

Investiția vine ca o confirmare a importanței României pentru Mazak Europe

Au fost identificate oportunități cheie de dezvoltare în sectoarele aerospațial, agricol, auto, construcții, minerit și industria grea.

Deschiderea oficială a avut loc în data de 8 iunie. S-au creat inițial opt noi locuri de muncă, în afară de membrii echipei Mazak deja existente. Aceasta e compusă din ingineri specializați în dezvoltarea afacerii, aplicații și asistență tehnică. Ar mai fi de precizat că producătorul și-a propus să dubleze acest număr în următorii cinci ani.

Alte articole:   51 de absolvenți ai școlilor de Agenți de Poliție încadraţi la IPJ Braşov

Dr. Gábor Feminger, manager al sucursalei din România din cadrul Yamazaki Mazak Central Europe, a remarcat: „Peisajul de producție din România este incredibil de dinamic. Există oportunități de creștere semnificative pe o serie din principalele piețe verticale ale Mazak. Prognoza economică pentru această țară este promițătoare. Iar deschiderea primului birou Mazak din România este o confirmare a importanței sale strategice pentru operațiunile noastre din Europa Centrală.

Partenerul nostru de încredere, MAZAROM, ne-a ajutat să ne dezvoltăm o amprentă puternică în România în decursul ultimelor trei decenii, atât în cadrul bazei de subcontractare a națiunii, cât și în cadrul bazei OEM. Așteptăm cu nerăbdare să ne consolidăm acest succes și să continuăm să conlucrăm pentru a face din Mazak furnizorul de mașini-unelte CNC preferat de comunitatea producătorilor din România.”

Pentru mai multe informații, vă rugăm să vizitați www.mazakeu.com/ro/grand-opening

Alte articole:   Coliban i-a sechestrat bunurile viceprimarului Rusu și ale consilierului personal

Urmăriti conferința de presă în videoclipul de mai jos:

Instantanee de la momentul deschiderii festive

Distribuie dacă îți place!

Anunţuri mică publicitate