Lider de sindicat, găsit mort într-o cameră de hotel din Predeal

Lider de sindicat, găsit mort într-o cameră de hotel din Predeal

Lider de sindicat la ALRO și fost viceprimar al Slatinei a fost găsit mort într-o cameră de hotel din Predeal.

Președintele Sindicatului Liber ALRO, Ioan Popa, a fost găsit mort într-o cameră de hotel din stațiunea Predeal, județul Brașov. El ar fi suferit un atac de cord.

Liderul sindical, fost consilier local, consilier județean, dar și viceprimar al Slatinei, avea 70 de ani.

Sindicalistul se afla la un hotel din Predeal, la o întâlnire alături de colegii din alte sindicate. Ioan Popa se afla la lucrările Federației Solidaritatea Metal, afiliată la Cartel ALFA, din care făcea parte și Sindicatul Liber ALRO, potrivit gorjonline.ro.

Conform anumitor informații, Popa nu s-ar fi simțit foarte bine încă din cursul zilei de marți, 5 decembrie 2023.

Alte articole:   VIDEO Un bărbat a căzut din avion după ce personalul aeroportului a mutat scara de îmbarcare

Miercuri, 6 decembrie 2023, în schimb, nu a mai ieșit din camer ahotelului unde era cazat și nici nu ar fi răspuns la telefon, moment în care colegii au mers să vadă ce se întâmplă, descoperindu-l fără viață.

Evenimentul a fost anunțat la 112, însă pentru Ioan Popa nu s-a mai putut face nimic.

Ioan Popa avea 70 ani și conducea Sindicatul Liber ALRO, unul dintre sindicatele reprezentative din combinatul de producere a aluminiului de la Slatina, de foarte mulți ani.

Liderul de sindicat Ioan Popa a mai fost de asemenea consilier municipal în cadrul Consiliului Local Slatina, dar și consilier județean în cadrul CJ Olt.

Alte articole:   O nouă campanie de dezinsecţie și de combatere a căpușelor în Braşov

Ioan Popa a făcut parte și din mai multe partide politice, ocupând inclusiv funcția de viceprimar al municipiului Slatina (din partea PD), pentru câteva luni, în anul 2006, atunci când la conducerea primăriei se afla Darius Vâlcov, ales pe listele Partidului Democrat.

Dacă apreciezi știrea, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like!

Noutăți RAPID și pe canalul de Telegram: Abonați-vă AICI
Distribuie dacă îți place!

Anunţuri mică publicitate