Licitație pentru lebedele de pe lacul Cetății Făgăraş

Licitație pentru lebedele de pe lacul Cetății Făgăraş

Autorităţile locale din Făgăraş au decis că numărul lebedelor de pe lacul de lângă Cetate să fie redus, astfel că o parte dintre ele vor fi scoase la licitaţie.

Potrivit administratorului parcului, Tiberiu Drăgoiu, acestea s-au înmulţit foarte mult, în ultimii ani şi se bat între ele pentru teritoriu. Așadar, administratorii lacului au decis să se reducă din numărul lor.

 

“Din cele 27 de lebede pe care le avem, la licitație vor fi scoase 15. Licitația va avea loc în 22 mai, eu îi aștept pe toți iubitorii de animale, de păsări , pe cei care au un lac acasă să participe la licitație. Prețul de pornire este de 270 de lei plus TVA “, a spus Tiberiu Drăgoiu administrator SC Târguri și Oboare, citat de fagarasultau.ro.

Între cele 12 lebede care vor rămâne pe lacul de lângă Cetate se numără şi două exemplare negre, a mai precizat administratorul parcului.

Alte articole:   Marțea Mare: Pilda celor zece fecioare

În urmă cu cinci ani, pe lacul cetății Făgăraş au fost aduse 12 lebede. Păsările și-au făcut cuib, și an de an au scos pui, ajungând acum ca lacul să numere 27 de lebede, iar luna viitoare vor ieși din ouă alți pui de lebădă.

Foto: fagarasultau.ro

Distribuie dacă îți place!

Anunţuri mică publicitate