Și-a lăsat copilul de țâță acasă să meargă la furat

Și-a lăsat copilul de țâță acasă să meargă la furat

hoata bijuteriiSâmbătă dimineață, în jurul orei 08.30, Postul de Politie Dumbrăvița a fost sesizat telefonic de către P.M, din localitate, că autori necunoscuti i-au sustras din locuinţă mai multe bijuterii din aur.

O echipa operativă care s-a deplasat la faţa locului, unde în urma investigaţiilor şi verificărilor a fost identificată o tânără, F.E., 21 ani, domiciliată în Dumbrăviţa, ca fiind autoarea furtului. „Totodată, s-a stabilit faptul  că în perioada aprilie- iunie 2013, în timp ce  a rămas singură  în locuinţa persoanei vătămate cu acordul acesteia, în repetate rînduri a sustras mai multe bijuterii din aur dintr-o casetă ce se afla într-o cameră, pe care le-a amanetat în municipiul Codlea, la o casă de amanet. Valoarea prejudiciului cauzat este în valoare de 30.000  lei, fiind recuperat o parte din el, respectiv suma de 25.000  lei“, se arată într-un comunicat al IJP Brașov.

Alte articole:   VIDEO Firmă care polua râul Tărlungeni, depistată de jandarmi

Pentru recuperarea bijuteriilor de la casa de amanet, persoana vătămată a achitat suma de 6.098,60 lei, prejudiciul nerecuperat rămas fiind de 11.098,60 lei.

Hoața este cercetată în stare de libertate din cauză că are în creştere un copil în vîrstă 7 luni pe care îl alăptează.

Distribuie dacă îți place!

Anunţuri mică publicitate