La Cristian, are stadionul pește!

La Cristian, are stadionul pește!

Consilierii locali din Cristian au populat cu crap terenul nou de fotbal din localitate. În urma ploilor abundente din ultimele zile, stadionul, și așa impracticabil, s-a transformat într-o baltă de toată frumusețea, care i-a atras pe pescarii din localitate. Aceștia și-au adus sculele de pescuit și au dat la crap, după ce, mai întâi, consilierii locali s-au ocupat să populeze balta cu pește.

Echipați cu cizme de cauciuc speciale, consilierii s-au plimbat prin apa care ajungea până la genunchi, au dat la pește, iar toate aceste momente au fost filmate și postate pe rețelele de socializare. Filmulețele au devenit imediat virale în comunitatea din Cristian.

„Nu ne aflăm în Deltă, ne aflăm pe baza sportivă a comunei Cristian, una dintre cele mai bogate comunități rurale din țară. Aici ar fi trebuit să fie nu un lac de pești, după cum probabil v-ați aștepta, ci ar trebui să fie, de fapt chiar este, după banii care s-au plătit, terenul de fotbal al localității. După părerea mea, oarecum impracticabil. O bază sportivă în care s-au spălat multe miliarde de lei vechi arată în halul în care arată. Acesta este rezultatul actualei administrații”, a spus Cătălin Matcaș, consilier local în Cristian, într-unul dintre filmulețele care au adunat mii de vizualizări și au atras o mulțime de comentarii.

„Dau la pește, ce să fac? Sunt pasionat și stau în apropiere, iar când am văzut minunăția asta de baltă, pur și simplu am decis să profit de oportunitate. Dacă teren de fotbal nu poate fi, e de nefolosit, măcar să pescuim aici”, le-a spus Ovidiu Buzoianu, consilier local și el, reporterilor veniți la fața locului.

„Investiția în baza sportivă a localității a început în urmă cu 12 ani, iar anul trecut lucrarea a fost gata. Am fi dorit să știm și noi câți bani au fost investiți în acest teren care nu se poate folosi, însă din păcate nu am reușit, deși am făcut mai multe adrese către aparatul administrativ în acest sens. Nu ni s-a răspuns nimic până acum. Am mai cerut și să stăm de vorbă cu dirigintele de șantier, tot așa, fără niciun rezultat. Cerem din nou, public, executivului primăriei să facă publice sumele investite în acest proiect sortit eșecului. Uitați-vă ce s-a întâmplat în urma unor ploi!”, a spus Gicu Cojocaru, consilier local.

„Anul trecut în iunie, când investiția a fost terminată, am cerut nu numai în consiliul local ci și public să nu fie semnată recepția terenului. Nu am fost ascultați, aceasta a fost semnată de comisia de recepție a primăriei – chiar de către viceprimarul Octavian Buta, însă de atunci până acum terenul nu a putut fi folosit pentru absolut nimic. Nici măcar un singur joc de fotbal nu s-a jucat aici!”, a declarat Alexandru Crețu, consilier local.

Alte articole:   LIVE Consilierii PNL și PSD, contraatac la abuzurile primarului Allen Coliban

Pe terenul de fotbal, nu doar rațele și peștii s-au lăfăit în voie, ci și o familie de capre, aduse la păscut de o localnică.

Distribuie dacă îți place!

Anunţuri mică publicitate