Kovács Attila se dezice de Jobbik

Kovács Attila se dezice de Jobbik
Kovacs Attila (UDMR), vicepreşedintele Consiliului Judeţean Braşov

Kovacs Attila (UDMR), ex-vicepreşedintele Consiliului Judeţean Braşov

Liderul UDMR Brașov, Kovács Attila, a remis redacției noastre un comunicat de presă prin care se dezice de acțiunea electorală a partidului extremist maghiar Jobbik.

Referitor la articolul cu titlul UDMR Brașov n-a primit încă prefectul, dar vrea autonomie cu Jobbik”, publicat pe newsbv.ro, la data de 12.03.2014, de către Sebastian Dan, declar în numele organizaţiei judeţene UDMR Braşov, pe care o conduc, că ne delimităm de manifestările şi evenimentele organizaţiei Jobbik.

Afirmaţia precum “UDMR Brașov a închiriat sala Europa de la hotelul Aro” pentru forumul susţinut de partidul Jobbik – nu este adevărată, noi nu am luat parte în nici un fel la organizarea acestui eveniment.

Afirmaţiile false prezentate ca şi fapte verificate, respectiv că am susţine un asemenea partid extremist sunt foarte grave la adresa organizaţiei noastre şi dorim ca autorul acestui articol să clarifice situaţia, zice liderul UDMR Brașov.

Alte articole:   Afacerea Covid, „malpraxisul judiciar” și „Jos labele de pe Justiție”

Domnul Kovacs Attila, ca președinte al UDMR Brașov, are dreptate: domnia sa este cunoscut ca fiind o persoană echilibrată. Nu domnia sa s-a preocupat de chestiunile organizatorice ale Jobbik. Însă reprezentanți de marcă ai UDMR Brașov au negociat cu reprezentanții Hotelului Aro pentru organizarea acestui eveniment. Unii care sunt interesați de  postul de prefect al Brașovului.

Glumițele transmise pe diverse căi, la redacție, că pe facturi nu apare UDMR sunt ilare: factura se emite pe numele celui care plătește, nu pe cel al celui care intermediază afacerea.

Distribuie dacă îți place!

Anunţuri mică publicitate