Jurnal de artizan – despre bucuria de a croșeta

Jurnal de artizan – despre bucuria de a croșeta

Croșetatul aduce bucurie, croșetatul aduce zâmbete pe chipurile oamenilor, croșetatul este cel mai bun remediu pentru ridurile care mai brăzdează fețele oamenilor, croșetatul relaxează, deconectează, este un covor zburător la îndemâna  oricui.

O croșetă + un fir de lână = fericire.

Ieri, fiind zi de sărbătoare, răsfoiam albume cu fotografii, desigur albume digitale, suntem în era vitezei și a rapidității, era digitală, și, privind aceste albume cu fotografii din activitatea mea am constatat un lucru pe care îl știam, îl simțeam, dar în acest moment a devenit un adevăr absolut.

Croșetatul aduce bucurie pe fetele participanților la activitățile de croșetat.

Îmi place să surprind în fotografii imagini ce mai târziu devin amintiri frumoase, imagini din timpul atelierelor, și am constatat un lucru, toți participanții zâmbesc, râd, sunt veseli și bucuroși când croșetează.

Alte articole:   Rasaliu, președintele grupului parlamentar de prietenie cu Republica Populară Chineză

De multe ori îi văd înainte să înceapă să croșeteze, sunt încruntați, obosiți, adânciți în gândurile lor, în grijile lor cotidiene, se gândesc dacă au banii de chirie, sau cu cât s-a mai scumpit benzina, dar în momentul când le pun croșeta în mâna și le dau ghemul de lână are loc transformarea, încep să zâmbească, chipurile lor se destind. Niciodată nu i-am intrebat ce se petrece, ce îi transformă, ce le schimbă brusc starea de spirit, poate de teama unui răspuns, sau pentru a nu-i tulbura, un lucru este cert, toți participanții la croșetat râd sunt veseli, sunt fericiți.

Există obișnuința ca la final de eveniment să completezi un chestionar în care să răspunzi la câteva întrebări. Nu am avut până acum acest gen de chestionar, promit ca atunci când reiau activitățile în mediul real să îl creez.

Alte articole:   Pensiile se vor majora de două ori în 2024. Klaus Iohannis a promulgat noua Lege a pensiilor

Un chestionar al fericirii. Va cuprinde o singură întrebare, și anume: Ce vă face să fiți fericiți când croșetati?

Răspunzând  la această întrebare participanții provoc participanții să încerce să mențină acea stare de fericire și de bine.

Vă invit la visare și în episodul următor.

Gabriela Bularca – Realizator Televiziunea ONLINE TViBV Grupul Iubim Brașovul

Grupul Iubim Brașovul partener al proiectului

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like!

Distribuie dacă îți place!

Anunţuri mică publicitate