Jandarmii în acțiune, pentru protejarea mediului

Jandarmii în acțiune, pentru protejarea mediului

Pădurea nu este traseul de off-road al nimănui! Jandarmii i-au explicat acest lucru unui bărbat din Vulcan, care a fost surprins ieri după-amiază cu un autoturism de teren în fondul cinegetic Bârsa.

Pentru fapta sa, bărbatul, care nu este la prima abatere de acest fel, a fost sancționat cu o amendă contravențională în valoare de 2000 lei conform prevederilor Legii 407 din 2006 a vânătorii și a protecției fondului cinegetic.

Tot ieri, jandarmii au surprins în zona Podu Turcului, 7 cetățeni care aruncau mai mulți saci cu gunoaie în pârâul Bârsa. În acest caz, jandarmii au aplicat sancțiuni contravenționale în valoare de 27000 lei conform prevederilor O.U.G 23 din 2008 privind pescuitul și acvacultura.

Alte articole:   VIDEO Unul dintre inculpaţii în cazul uciderii omului de afaceri din Sibiu Adrian Kreiner, adus în ţară

„Este de datoria noastră, a tuturor, să protejăm mediul înconjurător, pădurea cu flora și fauna ei, de aceea este important să conștientizăm cu toții că dincolo de sancțiunile ce pot fi primite, este în joc viitorul copiilor noștri!”, au precizat reprezentanții Jandarmeriei Brașov.

Distribuie dacă îți place!

Anunţuri mică publicitate