Irineu Darău, susținut de colegii din Brașov pentru Uniunea Salvați USR – PLUS

Irineu Darău, susținut de colegii din Brașov pentru Uniunea Salvați USR – PLUS

Irineu Darău, actual senator USR PLUS și fost președinte al filialei județene USR Brașov timp de peste 2 ani, candidează la funcția de președinte al partidului USR PLUS, la nivel naţional, după cum am anunțat AICI.

„Filiala județeană Brașov a fost întotdeauna o filială-fanion în USR, acum în USR PLUS, în ceea ce privește păstrarea și respectarea principiilor pe care ni le-am asumat ca organizaţie. Unul dintre aceste principii este acela al democrației interne, care presupune că fiecare membru contează, este prețuit, participă efectiv la luarea deciziilor și pune umărul la schimbarea României în bine, pe termen lung. Toate acestea i se datorează și colegului nostru Irineu Darău. Decizia lui Irineu Darău ne bucură și îl susţinem în cursa pentru câștigarea celei mai înalte funcții din partidul nostru”, au anunțat, într-un comunicat de presă, cei de la USR PLUS Brașov.

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like!

Distribuie dacă îți place!

Anunţuri mică publicitate