blog-logo

Un brașovean zice că vrea șefia USR PLUS

Un brașovean zice că vrea șefia USR PLUS

Senatorul de Brașov Irineu Darău a anunțat acesta joi dimineață că se înscrie în cursa pentru șefia USR PLUS. Parlamentarul susține că „partidul nu e în cel mai bun punct”, iar scorul USR PLUS „e înjumătățit”.

Darău zice că își dorește să întoarcă partidul către fiecare membru și să nu aibă acces la funcții publice doar membrii din conducerea centrală a partidului. Mai mult, acesta spune că îi va cere sprijinul politic primarului Alen Coliban și că speră ca în cursa pentru șefia USR PLUS să se înscrie cât mai mulți candidați.

„Mă bazez pe fiecare membru. Mă voi adresa lor în următoarele 2 luni și am convingerea că mă vor vota. În primul rând cred că noi la partid nu suntem în cel mai bun punct. Scorul nostru este înjumătățit. Este inadmisibil. Le arunc mănușa celorlalți doi candidați să facem dezbateri reale. Voi fi un lider al unității și îmi doresc să apară mai mulți candidați pentru a dezbate viitorul partidului. Îi voi cere susținerea lui Allen Coliban”, a afirmat Irineu Darău, care face un joc foarte interesant băgându-l pe primar în această ecuație, deoarece, după cum se știe, Allen Coliban a intrat în contre cu Dan Barna și s-a afișat în campania electorală cu Dacian Cioloș, ceilalți candidați la șefia partidului.

Alte articole:   Cîțu: Salariul minim ar putea crește până la finalul anului

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like!

Distribuie dacă îți place!
  1. Ce a făcut USR-ul în Brașov? În afară că au păcălit brașovenii că vor face și vor drege ca să-l votăm pe Coliban (care deja are un proces, deocamdată pierdut) și care până acum, în afară de vorbe nu a făcut nimic? Eu și familia mea nu mai votăm USR-ul niciodată.

    Reply

Leave a Reply

Your email address will not be published.

De top în Brașov