Ioan Neculaie, dat în judecată de propriul fiu…

Ioan Neculaie, dat în judecată de propriul fiu…

Alexandru, fiul lui Ioan Neculaie, revendică o proprietate din Brașov, de la poalele Tâmpei. Pentru aceasta, fiul fostului patron de la FC Brașov și-a dat părinții în judecată.

Din păcate pentru el, juniorul nu a avut câștig de cauză.

Soluția pe scurt: Respinge cererea de chemare în judecată formulată de reclamantul Neculaie Alexandru împotriva pârâţilor Neculaie Ioan şi Neculaie Gina. Cu drept de apel în termen de 30 zile de la comunicare. Apelul se va depune la Tribunalul Braşov. Pronunţată azi, 7.03.2019, în condiţiile art. 396 alin. 2 Cod procedură civilă”, au decis magistrații.

Așa că Alexandru, fiul milionarului, a rămas cu ochii în soare.

Ioan Neculaie și-a ținut fiul mereu în “umbră”. Iată însă că recent milionarul a ajuns să fie dat în judecată chiar de băiatul său. Inclusiv Gina, femeia care a fost alături mereu de afacerist, cel puțin până în momentul divorțului, din 2006, a fost chemată în instanţă. Mama lui Alexandru a devenit cunoscută după ce numele soțului ei a fost legat de falimentul Roman Brașov. Fiul milionarului ar fi fost tot timpul, și el, la curent cu activitățile „bătrânului”, scrie cancan.ro.

Alte articole:   Un șofer de ambulanță din Suceava a suferit un AVC în timpul unei misiuni

Miliardarul a divorțat de soția lui, Gina, în 2006, iar ulterior viaţa lui sentimentală a captat atenţia publicului. Ioan Neculaie a devenit cunoscut ca un mare amator de femei frumoase. Daniela Crudu şi Iuliana Luciu sunt doar două dintre tinerele celebre cu care ar fi avut relații.

Distribuie dacă îți place!

Anunţuri mică publicitate