Am întâlnit și nemți nefericiți. Azi Macedonschi

Am întâlnit și nemți nefericiți. Azi Macedonschi

Mai în glumă, mai în serios, Christian Macedonschi, consilier local FDGR, este un om cu mari probleme afective. Omul suferă pentru că presa nu îl mai bagă în seamă, nu mai este iubit, motiv pentru care s-a lăcrămat și pe Facebook.

Suferă și pentru că a rămas pe dinafară la comisiile de specialitate ale Consiliului Local. Nu prea îl mai ascultă nimeni, nu îl mai bagă în seamă nimeni…

Acu’ să nu credeți că o să îl vedeți prin autobuzele RAT cântând șlagărul „Și nimeni nu mă vrea“. Dar și ăia ai lui Scripcaru, pentru care a intrat în campania electorală la rupere de voturi de la USL, îl critică. Cu atât mai mult cu cât a luat voturi de la nemulțumiții de Georgică, nu de la mulțumiți…

Alte articole:   Hristos a Înviat! Paște fericit! Sărbători liniștite alături de cei dragi!

Acum, la alegerile parlamentare, omul vrea iar să se scoată în față. A promis la jupânul Johannis de la Sibiu că îl scoate parlamentar la minorități pe un anume Gantz de prin Banat. Mișcare proastă: să înțelegem că FDGR stă prost la electorat în Timișoara?? Că la Brașov va decide electoratul ce mare brânză face… Mai ales că a promis vreo 16.000 de voturi. Fără număr!… Că doar suntem trăim în ROmanica!

În general, dl. Macedonschi este artist în a se băga în seamă pe Facebook. Nu o să spun că ar face parte din categoria pițipoancelor care își fac poze cu mobilul în baie sau al cocălarilor care își fac poze în oglindă după ce fac trei flotări ca să li se umfle mușchii. Dl. Macedonschi este un tip simpatic, jovial, care atunci când nu apare în față la evenimentele organizate de Clubul Economic German din Brașov, gen Oktoberfest sau înființarea de școli profesionale gen Kronstadt, este spamer.

Alte articole:   Hristos a Înviat! Paște fericit! Sărbători liniștite alături de cei dragi!

La fel, dl. Macedonschi a colindat de când este consilier local diverse țări, trimis de același Georgică, om de cuvânt, care nu uită cine l-a ajutat în campanie să-și salveze fotoliul din „ghearele“ useliste. Numai că dl. Macedonschi performează în a vorbi mult și a face mai nimic: a pus câteva coșuri de gunoi pe Tâmpa și a fost ghid urban pentru ambasadorul Austriei venit la Brașov.

CLICK pe poze pentru a se mări și a fi lizibile!

Oricum, mi s-a părut foartea tare post-ul de pe Facebook: „ma pregatesc sa-l insotesc pe Excelenta Sa, Ambasadorul Austrei Michael Schwarzinger in a doua zi a vizitei oficiale la Brasov“. Oare cum s-a pregătit? A băut două schwartz-uri pe burta goală? A făcut câteva ture de stadion?? A repetat în oglindă discursul pe care îl va recita presei în fața ambasadorului???

Alte articole:   Hristos a Înviat! Paște fericit! Sărbători liniștite alături de cei dragi!

 

Distribuie dacă îți place!

Anunţuri mică publicitate