Au început reparațiile la carosabilul de pe Calea București

Au început reparațiile la carosabilul de pe Calea București
Calea București a intrat în reparații. Pentru a evita blocajele în trafic, primăria recomandă conducătorilor auto să folosească rute alternative.
Reprezentanții Primăriei Brașov anunță că au început reparațiile la carosabilul de pe Calea București.
Se intervine alternativ, pe câte o bandă. În prezent se lucrează pe benzile 2 și 3 de pe sensul de circulație, dinspre Spitalul Județean spre ieșirea spre București, pe tronsonul cuprins între intersecțiile cu str. Pârului și str. Zorilor.
De la sfârșitul săptămânii se va lucra și pe celălalt sens, înspre Spitalul Județean, pe tronsonul cuprins între intersecțiiile cu str. Soarelui și str. Lunii.
Primăria recomandă şoferilor să folosească rute alternative, pentru a evita blocajele.
Au început reparațiile la carosabilul de pe Calea București, anunţă Primăria Braşov.
Se lucrează pe benzile 2 și 3 de pe sensul de circulație, dinspre Spitalul Județean spre ieșirea spre București, tronsonul cuprins între intersecțiile cu str. Pârului și str. Zorilor.
Se intervine alternativ, pe câte o bandă. De la sfârșitul săptămânii se va lucra și pe celălalt sens, înspre Spitalul județean, pe tronsonul cuprins între intersecțiiile cu str. Soarelui și str. Lunii.
Pentru a evita blocajele în trafic, le recomandăm conducătorilor auto să folosească rute alternative.
Lucrarea face parte din programul de reparații străzi al Primăriei Brașov și vizează refacerea benzilor 2 și 3 ale Căii București, pe tronsonul cuprins între Spitalul Județean și intersecția cu str. Poienelor„, transmite Primăria Braşov.

Dacă apreciezi știrea, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like!

Alte articole:   ,,Trei seri culturale în inima României”, în august, la Făgăraş. Programul complet al evenimentului

Noutăți RAPID și pe canalul de Telegram: Abonați-vă AICI

Distribuie dacă îți place!

Anunţuri mică publicitate