Huidu va fi audiat vineri, la Brașov

Huidu va fi audiat vineri, la Brașov

Şerban Huidu va fi audiat, vineri, la Parchetul de pe lângă Judecătoria Braşov, începând cu ora 9.30, a declarat prim-procurorul Parchetului de pe lângă Judecătoria Braşov, Carmina Reit.

La dosar au sosit şi rezultatele autopsiilor celor trei victime care arată că moartea a fost violentă, fiind cauzată de hemoragii interne şi externe, consecutive, din cauza rupturilor de organe interne.

În dosar se va efectua şi o expertiză tehnică a maşinii lui Huidu. Autoturismul este acum în curtea Poliţiei Braşov. Expertul va fi desemnat dintre membrii Corpului Experţilor de pe lângă Tribunalul Braşov.

Ministrul de Interne, Traian Igaş, a dezminţit că ar fi emis vreo circulară prin care să ceară structurilor de poliţie să nu mai dea presei informaţii despre cazul Şerban Huidu. „Cred că există o dezinformare sau cel puţin de la nivelul ministerului acest lucru nu s-a făcut. Eu cred că despre tot ceea ce a ţinut de acest subiect Poliţia Rutieră a prezentat pe parcursul zilei de ieri o situaţie destul de amplă. Am cerut, de altfel, tuturor poliţiştilor de la Poliţia Rutieră să se ducă în spaţiul public şi să explice tot ceea ce au constatat ei. Nu avem nimic de ascuns în această cauză şi cred că au explicat foarte bine ceea ce s-a întâmplat. Dincolo de acest lucru, de aici înainte, munca în acest caz nu mai ţine de noi”, a declarat Traian Igaş.

Alte articole:   Cât costă să mergi la schi în România, comparativ cu Bulgaria și Austria

CITEȘTE ȘI:

Distribuie dacă îți place!

Anunţuri mică publicitate