Huidu a făcut un accident grav pe DN1. A omorât doi oameni și alte două persoane sunt încarcerate

Huidu a făcut un accident grav pe DN1. A omorât doi oameni și alte două persoane sunt încarcerate

Accident Huidu. Foto> Realitatea

15.35 În plus față de cele prezentate e profesorul Adam, avocatul Vlad Cilacu a prezentat că trebuie avut în vedere și faptul că, în funcție de numărul zilelor de spitalizare a victimelor și dacă acestea vor depune plângere și vor cere despăgubiri, morale și civile. Dacă numărul zilelor de spitalizare depășește 60 de zile, atunci se declanșează acțiunea penală, din oficiu.

„Este important de văzut dacă șoferul în culpă era în măsură de a mai conduce un autovehicul, după primul accident suferit, la schi. Iar dacă nu era în măsură, în acest caz se poate solicita atragerea răspunderii și a firmei care este proprietara autoturismului. Oricum, trebuie văzută dinamica accidentului, pentru a stabili foarte clar vinovăția fiecăruia. În opinia mea, va primi un număr de ani de închisoare cu suspendare, dar sub supraveghere“.

15.10 Profesorul Ioan Adam, de la Facultatea de Drept din Brașov, a declarat pentru newsbv.ro, că pedeapsa va fi de „3 ani cu suspendare, deși sunt 2 victime, sau poate să-i dea patru ani cu suspendare, sub control. Are șanse de suta la suta, față de practica judicara care s-a cristalizat la aceasta ora în România, să răspundă penal pentru uciderea din culpă și vătămare din culpă, pentru că mai este o victimă, la spital, dar față de statutul său și contextul în care a avut loc accidentul,  nu cred că i se va da cu detenție închisoarea, și de obicei mă feresc să fac astfel de predicții“

Alte articole:   Lucian Patrașcu, atac furibund la USR și la Adrian Veștea

15.05 Brașovenii uciși și persoana care este în comă se aflau într-un  Logan roșu, BV-10-UGI. Dacă știți mai multe despre victime, va rog sa ne scrieți pe newsbvro@gmail.com

14.50 Lui Huidu i s-a făcut o tomografie la cap. Nu are leziuni craniene. Cadrele medicale spun că a fost perfect coerent şi că nu lua niciun fel de medicamente care l-ar fi împiedicat să conducă. Cel mai probabil Huidu va fi externat astăzi. Şi copiii vedetei sunt în afara oricărui pericol, au fost externaţi. Soţia lui Huidu are o contuzie abdominală şi o fractură la gleznă.

În stare mai gravă este victima din Logan care a supravieţuit. Are sânge în cavitatea toracică şi este într-o comă indusă. Medicii o vor opera în cursul zilei de astăzi, precizează Adevărul.

14.40 În 2009, la un kilometru de accident, Huidu a fost prins depășind pe linia continuă.

Ce spunea buletinul de presă al poliției: „„În data de 24.01.2009,ora 12.15, poliţiştii Servicului de Poliţie Rutieră Braşov l-au depistat în traficul rutier, pe D.N.1, la km. 147+800 m,pe H.Şerban, 32 ani, din Bucureşti, care, aflat la volanul unui autoturism Alfa Romeo, circulând dinspre Predeal spre Braşov, a efectuat o depăşire neregulamentară a unei coloane de autovehicule aflate în mişcare, încălcând marcajul continuu de pe carosabil. De asemenea, politiştii au constatat şi că plăcuţa cu numărul de înmatriculare din spatele autoturismului era murdară, numărul nefiind vizibil. Conducătorul auto în cauză a fost amendat contravenţional cu 120 lei, respectiv 60 lei, conform prevederilor articolelor 120 şi 143 din Ordonanţa de Urgenţă a Guvernului nr.195/2002, republicată, şi, de asemenea, i s-a reţinut permisul de conducere pe o perioadă de 30 de zile“

Alte articole:   VIDEO Golăneală în Primăria lui Coliban. Funcționar public către o consilieră PNL: „Ce proastă e mă să-mi bag ....”

Și iată ce scria, la mișto, Huidu, pe blogul lui: „Nu contest ca am gresit si ca trebuie sa platesc (oricum daca esti persoana cunoscuta esti vinovat prin definitie), dar sa stai cu radarul ascuns si la panda “poate mai pica ceva” in 2009 e de neconceput.  Sectorul de drum nu era periculos, e virajat, nu sunt viteze mari, dar metehnele politistului-militian nu au disparut din pacate! Infatuarea, grobianismul, tratarea smechereasca a soferilor este aceeasi ca acum 20 de ani pentru ca, din pacate, mai trebuie sa treaca o generatie pana sa ne ajunga frumos amenda acasa si daca ai gresit  sa poti plati fara a suporta ranjetul de satisfactie al “plotonierului” Martinescu pe care-l propun la avansare. Pe mazga aia de afara mi-a dat inclusiv amenda ca aveam numerele murdare“. Dacă nu i-ar mai fi dat niciodată plotonerul permisul de conducere, acum nu mai ucidea doi brașoveni.

13.40 Mașina condusă de Huidu este înregistrată pe firma care produce emisiunea Cârcotașii, de la Prima TV.

13.30 Cms. șef Liviu Naghi, purtătorul de cuvânt al IJP Brașov: „Accidentul s-a produs exclusiv din vina șoferului din București“

13.25 Autoturismul Dacia Logan, care circula regulamentar, era condus de un brașovean de 65 ani. Acesta și o pasageră, probabil soția acestuia, de 54 de ani, au decedat. Din Logan a mai fost dus la spital încă o persoană.

Alte articole:   Sindicaliștii din penitenciare continuă mitingurile de protest la Codlea, Deva și Giurgiu

13.20 Cei doi copii ai lui Huidu au fost duși la Spitalul Județean Brașov. Nu au fost răniți, dar s-au panicat în urma accidentului. În mașină mai era bona copiilor și soția lui Huidu. Aceasta are mai mute contuzii și o entorsă la gleznă. Prezentatoarea de la Antena 3 a luat-o razna și spune că se bucură că Huidu, care este vinovat de accident, nu are nimic. În schimb, a omorât doi oameni.

13.00 Un jeep negru (foto), condus de cârcotașul Șerban Huidu, în care mai erau patru persoane, a intrat pe contrasens și  s-a izbit de un Logan, care mergea spre Brașov. Șoferul Daciei a decedat și pasagera din dreapta, iar alte două victime sunt încarcerate.

Polițiștii au menționat că Huidu nu băuse.

Traficul se desfășoară alternativ, pe câte un sens.

12.15 Un accident grav a avut loc în jurul orei 12.00, pe DN1, la Timișul de Sus. Traficul este blocat în totalitate. Din primele informații, se pare că o mașină a intrat în depășire fără ca șoferul să se asigure și a izbit frontal un alt autoturism, care circula regulamentar.

Potrivit medicului de la SMURD, o persoană este decedată. Șase mașini de intervenție sunt la fața locului.

Carosabilul este acoperit cu polei.

Revenim cu amănunte!

Distribuie dacă îți place!

Anunţuri mică publicitate