Hochei: Lupii au câştigat şi al doilea meci cu Dunărea Galaţi

hocheiAl doilea meci al “lupilor” impotriva Dunarii Galati, care a contat atat pentru Liga Mol cat si pentru Campionatul National, a inceput destul de echilibrat. Echipa brasoveana a condus cu 1-0 dar Dunarea a revenit spectaculos si a intors scorul conducand cu 2-1. Spre finalul primei reprize, Corona a egalat, fixand scorul primei parti 2-2.

De aici, putina lume s-ar fi asteptat la o evolutie a scorului net in favoarea echipei pregatite de Martin Lacroix. Intr-adevar, in repriza a doua, echipa brasoveana a reusit sa inscrie 2 goluri, astfel incat scorul a devenit 4-2. De aici meciul a curs cu autoritate in favoarea “lupilor” care au inscris din orice pozitie, au facut spectacol, spre bucuria fanilor si au dus scorul la proportii nebanuite, 12-4.

„Dupa a doua jumatate a reprizei a doua si-a pus amprenta oboseala celor 7 meciuri disputate in 8 zile. Vom merge acasa, vom analiza aceasta situatie si ne vom pregati pentru urmatoarele meciuri. Diferenta de scor nu este reala in conditii normale, se va vedea asta in urmatoarele meciuri pe care le vom disputa”, spune Marius Trandafir, antrenor second Dunarea Galati

„Ceea ce am apreciat foarte mult in aceasta seara, a fost devotamentul si atitudinea jucatorilor mei care nu s-au panicat deloc, au jucat foarte calm si pozitiv. Mi-a placut ca multi dintre jucatori au inscris, de remarcat Balasz, Nagy Csaba, Daniel Tranca si multi din defensiva noastra care au jucat foarte bine. Ok, poate ca jucatorii Galatiului au fost obositi, dupa meciurile multe jucate in ultima perioada, dar eu tot imi voi asuma meritul acestei victorii. Am jucat simplu, am sutat pucul spre poarta si per total sunt multumit. Atmosfera din vestiar a fost una buna, chiar mult mai joviala decat dupa primul meci disputat impotriva Galatiului”. a declarat şi Martin Lacroix, antrenor principal Corona Wolves

Duminica, 2 octombrie, Corona Brasov Wolves, va sustine al treilea meci consecutiv acasa, urmand sa intalneasca de la ora 18.30 puternica echipa maghiara Miscolc.

Distribuie dacă îți place!
Alte articole:   Restricții de circulație pe strada Poarta Şchei

Anunţuri mică publicitate