Handbal feminin: Corona Brașov, eșec la Brăila

Handbal feminin: Corona Brașov, eșec la Brăila

În etapa a 9-a a Ligii Florilor de handbal feminin, Corona Brașov a fost învinsă, astăzi, în deplasare, de Dunărea Brăila, scor 36-39, la pauză 15-16.

Fetele antrenate de Alin Bondar au început excelent meciul și au condus chiar cu 7-1, dar spre fnalul primei reprize gazdele au preluat controlul partidei și au condus la limită la pauză. Corona s-a aflat la egalitate cu Brăila în mai multe rânduri, ultima dată scorul a fost 21-21, iar apoi Brăila a preluat conducerea și nu a mai cedat-o până la final.

Azenaide Carlos Jose a fost cea mai bună marcatoare de la Corona, cu 10 goluri. Urmată de Matea Pletikosic, cu 9 goluri, Laura Lasm și Bobana Klikovac, câte 5 reușite. Portarul Anica Gudelj a avut 13 intervenții. În etapa următoare, Corona Brașov va întâlni, pe 11 noiembrie, în Sala Sporturilor, pe Zalău.

La final, antrenorul Alin Bondar a declarat pentru pagina oficială de facebook a clubului:

”Le-am oferit jucătoarelor de la Brăila reintrarea în joc după ce am avut un început foarte bun. 39-36, dacă mă gândesc la apărare e un scor foarte rău. Pentru atac e foarte bine. Brăila e echipa cu a doua apărare din campionat, le-am înscris foarte multe goluri și am avut foarte multe alte situații. Pentru meciul cu Zalău avem o singură opțiune: victoria!”
Foto: Facebook / Corona Brașov

Dacă apreciezi știrea, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like!

Noutăți RAPID și pe canalul de Telegram: Abonați-vă AICI

Distribuie dacă îți place!

Anunţuri mică publicitate