De ce i-a pus PSD gând rău lui Susanu?

De ce i-a pus PSD gând rău lui Susanu?

Degringolada din PSD, după ultimele dezertări ale unor parlamentari către partidul lui Ponta, încep să aibă efecte neașteptate. Nume grele din rândul social-democraților brașoveni deja ies la scenă deschisă: Mihai Mohaci, Mihai Popa – oficial, dar și Cătălin Leonte, Mihai Ghirdă sau Liviu Lupu deja sunt nume sonore care pot duce la o rupere a partidului lui Dragnea la Braşov.

Sorin Susanu, comisarul regional de la Protecţia Consumatorului, nu a mai încăput în rândurile PSD Braşov, după un conflict deschis cu senatorul Marius Dunca, cel care este liderul fililalei. Motivul? Susanu l-a dat în gât la presă cu presupuse chestiuni care i-au prejudiciat imaginea, scandal politic mutat pe masa instanţelor.

Astăzi, scandalul a căpătat noi valenţe: lui Susanu i se pregăteşte o detaşare pi la Bacău, ca să nu se spună că se fac epurări pe criterii politice. Iar după câteva luni, departe de casă şi de copil, poate i se urăşte de funcţie şi pleacă singur din sistem. Iar toată poveste i se trage, spun babele mult mai bine informate decât serviciile care ascultă tot, că Ponta i-ar face ochi dulci, iar el i-ar fi acceptat avansurile…

Distribuie dacă îți place!