COD GALBEN de vânt puternic, la Brașov

COD GALBEN de vânt puternic, la Brașov

Meteorologii au emis o atenționare Cod Galben de vânt puternic.

INFORMARE METEOROLOGICĂ: ploi în general moderate cantitativ, miercuri, 1 septembrie, orele 10.00-23.00

În zonele de deal și de munte, în regiunile nordice, centrale și local în cele vestice temporar va ploua și vor fi posibile descărcări electrice. Ploile vor avea și caracter de aversă, iar cantitățile de apă vor depăși local 15-20 l/mp și mai ales în zonele de munte izolat 30-40 l/mp.

Averse și descărcări electrice se vor semnala pe arii restrânse și în regiunile estice.

COD GALBEN: intensificări ale vântului, până joi, 2 septembrie, ora 10.00

În intervalul menționat, în zona montană vântul va avea intensificări susținute, cu viteze de 60…80 km/h, iar pe creste, în special ale Carpaților Meridionali și de Curbură, temporar rafalele vor depăși 90…100 km/h.

Alte articole:   Ministerul Sănătăţii anunță 1.300 de posturi noi pentru serviciile de ambulanţă din România

Local în Oltenia vor fi perioade în care rafalele vântului vor avea viteze în general de 60…65 km/h, în special pe parcursul zilei.

Intensificări locale și temporare ale vântului vor fi și în restul teritoriului, cu viteze în general de 45…55 km/h, iar pe parcursul zilei de joi (02 septembrie), intensificările de vânt se mențin în zona înaltă de munte, iar în estul și sud-estul țării vor fi rafale de peste 65…70 km/h.

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like!

Distribuie dacă îți place!

Anunţuri mică publicitate