Gabi Tamaş s-a însurat!

Gabi Tamaş s-a însurat!

Gabi Tamaş (28 de ani), fundaşul lui West Bromwich Albion (Anglia) şi al naţionalei României, şi Ioana Nuţ şi-au unit ieri destinele în faţa lui Dumnezeu. Evenimentul a avut loc la Biserica Sfântul Nicolae, din Şchei.

Cei doi miri, însoţiţi de naşii Mihaela şi Nicu Gheară, dar şi de rude şi de prietenii apropiaţi, au sosit după-amiază la biserică, în maşini de lux.

După o ceremonie care a durat mai bine de 30 de minute, cei doi însurăţei au ieşit din lăcaşul de cult cu zâmbete largi şi au mărturisit că au avut emoţii mari. Gabi a declarat chiar că e cel de-al doilea moment ca importanţă din viaţa lui, primul fiind naşterea fiicei sale, Selena. Emoţionată a fost şi mireasa, care a dezvăluit că, deşi a născut în aprilie, şi-ar dori să mai aibă încă doi copii: un băieţel şi o fetiţă.

Alte articole:   Românii stabiliţi în Spania vor putea avea dublă cetățenie. Acordul va fi semnat în iulie

La rândul lor, naşii le-au urat multă fericire, iubire şi încă 3-4 copii. La nuntă au fost prezenţi, pe lângă rude, şi prietenii apropiaţi Gabi Torje, Ionuţ Iftimoaie şi Oana Roman. Potrivit Libertatea, pe seară, alaiul a urcat la Poiana Braşov, unde a avut loc petrecerea.

Distribuie dacă îți place!

Anunţuri mică publicitate