Gabi Tamaș, la FC Brașov?

Gabi Tamaș, la FC Brașov?

Gabriel Tamaș (38 de ani) s-a despărțit de Petrolul și analizează în această perioadă posibilitățile de a continua cariera fotbalistică. 

FC Brașov, divizonara secundă antrenată de Dan Alexa, încearcă să obțină semnătura lui Gabriel Tamaș. Fundașul central se află și pe lista mai multor cluburi din primul eșalon. 

Gabi Tamaș, dorit de FC Brașov 

„A fost sunat de Rapid sau Craiova dar și de FC Brașov. Dacă o să mai joace, Gabi Tamaș are de unde alege”, a punctat un apropiat al experimentatului fotbalist, citat de gsp.ro.

Gabriel Tamaș a ajutat, în dese rânduri, formația din Brașov inclusiv prin îndrumarea unor jucători. Luka Maric este un exemplu. 

Alte articole:   Chiriile au crescut cu 13% în luna iunie 2024, față de anul trecut. Ce prețuri sunt în Brașov

FC Brașov are obiectiv promovarea în Liga 1 la finalul acestui sezon. Formația antrenată de Dan Alexa ocupă poziția a 11-a în acest moment, cu 13 puncte obținute în 10 runde. Play-off-ul nu este departe, la doar 4 lungimi distanță.

Tamaș, scandal la Petrolul

Tamaș s-a despărțit cu scandal de Petrolul. Fundașul central l-a sunat pe antrenorul Nicolae Constantin. În timpul convorbirii a înjurat suporterii și a jignit mai mulți oficiali ai grupării din Ploiești.

Distribuie dacă îți place!

Anunţuri mică publicitate