Doi frați din Brașov și-au făcut cultură de cannabis acasă

Doi frați din Brașov și-au făcut cultură de cannabis acasă

cannabisPolițiștii  de la combaterea crimei organizate din Brașov au identificat doi frați  de 26 și 35 ani, care  dețineau la domiciliul lor din Brașov  ciuperci halucinogene și plante de cannabis pe care le comercializau.

În data de 11.06.2013, polițiștii au efectuat o percheziție la domiciliul lor, unde au identificat  într-un cort amenajat într-o cameră, prevăzut cu instalații aferente creșterii plantelor, 36 de plante cannabis cultivate în ghivece, fragmente vegetale uscate, mai multe borcane ce contineau spori de ciuperci fixați în pământ, o caserolă ce conținea semințe vegetale;i ciuperci aflate la crescut.

De asemenea, polițiștii au mai identificat în locuință un laptop și un hard disk, 2 kg substanță pulverulentă din  Olanda, două cărți cu instrucțiuni de cultivare plante cannabis, șase telefoane mobile și suma de 230 lei, care au fost ridicate în vederea cercetărilor.

Alte articole:   Hristos a Înviat! Paște fericit! Sărbători liniștite alături de cei dragi!

Procurorii bașoveni au dispus trimiterea lor în judecată pentru cultivarea, detinerea, oferirea si punerea în vânzare, vânzarea de droguri de risc si mare risc fara drept, introducerea în țară de droguri de mare risc,respectiv  cultivarea și deținerea de droguri de risc și mare risc fără drept, ambii suspecți fiind reținuți și ulterior arestați preventiv pentru   29 de zile. Cercetările sunt continuate de polițiști în vederea stabilirii întregii activități infracționale a suspecților.

 

Distribuie dacă îți place!

Anunţuri mică publicitate