FOTO Roboți de tuns iarba, în teste la DRDP Brașov

FOTO Roboți de tuns iarba, în teste la DRDP Brașov

Reprezentanții DRDP Braşov au testat câteva utilaje de ultimă generație pentru îndepărtarea vegetației nedorite din zona drumurilor.

Zilele trecure, drumarii braşoveni au testat roboți de tuns iarba și utilaje de tăiat lăstăriș care să-i ajute la întreținerea vegetaţiei din preajma șoselelor.

Reprezentanții DRDP Braşov spun că îşi doresc ca în curând să aibă în dotare asemenea utilajele inteligente pentru a uşura munca angajaţilor şi pentru a oferi condiții și mai sigure și confortabile de trafic

Drumarii braşoveni mai precizează că acestea pot ajuta foarte mult la lucrările de întreţinere a terenurilor de lângă drumurile aflate în administrarea Direcţiei, contribuind la îmbunătățirea vizibilității, care, automat, creşte gradul de siguranţă.

Alte articole:   VIDEO Transfăgărăşanul ar putea fi deschis circulaţiei cu mult înainte de 1 iulie, anunţă DRDP Braşov

Roboții de tuns iarba și utilajele de tăiat lăstăriș ne pot ajuta foarte mult la îmbunătățirea aspectului drumurilor aflate în administrarea noastră si, mai mult de atât, contribuie și la îmbunătățirea vizibilității, deci cresc și gradul de siguranță.

Sperăm ca în curând sa intre și în dotarea noastră astfel de utilaje și să vă putem oferi condiții și mai sigure și confortabile de trafic”, au transmis reprezentanții DRDP Brașov.

Dacă apreciezi știrea, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like!

Noutăți RAPID și pe canalul de Telegram: Abonați-vă AICI

Distribuie dacă îți place!

Anunţuri mică publicitate