Fostul primar din Augustin și-a împușcat un consătean

Fostul primar din Augustin și-a împușcat un consătean

mascati noaptea

23.20 Tokos a fost dus la audieri și este acuzat pentru uz de armă fără drept.  Totodată, fostului primar i-a fost ridicat şi permisul de port-armă.

Tokos spune că a folosit arma cu bile de cauciuc „ca la carte“, întâi ar fi tras un foc de avertismet și apoi spre victimă, care l-ar fi atacat cu un cuțit, însă această variantă a fost infirmată de martori.

Oamenii sunt revoltați că Tokos se poartă ca un boier pe moșie și și-ar fi dat pamantul in folosinta pe vremea cand era primar si il foloseste abuziv, pasunea fiind a satenilor.

Purtătorul de cuvânt al IPJ Brașov, cms. șef Liviu Naghi, spune că victima este în afara oricărui pericol, fiind împușcată la nivelul picioarelor și în abdomen. 

Alte articole:   Peste 79% dintre români vor petrece Paștele acasă

21.10 Forțe de Poliție, Jandarmerie și de la Parchetul sunt la Augustin, unde fostul primar din localitate Tokos Jozsef (PDL), și-a împușcat un consătean.

Întregul scandal a pornit de la un teren, pe care Tokos susține că îl are în proprietate. Unul dintre crescătorii de animale din comună a intrat cu animalele pe terenul respectiv. Dacă a văzut că nu face față, fostul primar și-a chemat în ajutor fiul, care este polițișt local la Măieruș.

Culmea, acesta a venit cu mașina de serviciu a instituției fără a avea voie, intervenind la un conflict de pe raza altei localități! La această oră, din primele informații pe care le deținem, se pare că fostul primar ar fi tras cinci focuri de armă, dintre care trei l-au nimerit pe cioban, în zona pulpei piciorului. Victima e dusă de urgență la Spitalul Clinic Județean de Urgență din Brașov.

Alte articole:   Criza uleiului de măsline: grupul spaniol Deoleo, cel mai mare producător din lume, spune că sectorul de profil se confruntă cu unul dintre cele mai provocatoare momente din istoria sa

 

Distribuie dacă îți place!

Anunţuri mică publicitate