Fostul primar din Bran, Gheorghe Hermeneanu, condamnat definitiv pentru luare mită

Fostul primar din Bran, Gheorghe Hermeneanu, condamnat definitiv pentru luare mită

Fostul primar din Bran, Gheorghe Hermeneanu, a fost condamnat definitiv la 2 ani şi 8 luni de închisoare cu suspendare. Fostul primar din Bran a fost prins în flagrant în timp de lua mită 5.000 de lei.

Instan’a Curţii de Apel Braşov l-au condamnat pe Gheorghe Hermeneanu la 2 ani şi 8 luni de închisoare cu suspendare pentru luare de mită. De asemenea fostul primar din Bran trebuie să execute 80 de ore în folosul comunităţii la Şcoala din Sohodol. Sentinţa este definitivă.
Gheorghe Hermeneanu a fost prinst în flagrant de procurorii DNA în luna noiembrie 2015 în timp ce primea mită.

„La data de 4 noiembrie 2015, procurorii Parchetului de pe lângă Tribunalul Braşov au prins în flagrant pe inculpatul Hermenean Gheorghe, primar al comunei Bran judeţul Braşov, imediat după ce acesta, în exercitarea atribuţiilor de serviciu, a primit de la reprezentantul legal al unei societăţi comerciale cu care primăria s-a aflat în relaţii contractuale, suma de 5.000 lei pretinsă anterior, suma reprezentând un procent de aproximativ 10% din valoarea unui contract de prestări – servicii de amplasare a instalaţii“, se arată în rechizitoriul procurorilor.

Distribuie dacă îți place!
Alte articole:   FOTO O macara s-a prăbușit peste o mașină, în București

Anunţuri mică publicitate