Duo feminin, propunerea AUR, la conducerea Brașovului

Duo feminin, propunerea AUR, la conducerea Brașovului

În cadrul conferinței de presă ce a avut loc astăzi la sediul AUR de la Brașov, președintele municipal AUR, Gabriela Urse a fost anunțată candidată la Primăria Brașov.

Cu o vastă experiență în ceea ce privește administrația publică locală, Gabriela Urse le propune brașovenilor proiecte menite să le aducă un plus de siguranță întregii familii dar și o dezvoltare armonioasă atât din punct de vedere financiar dar și recreeativ.

Eu în acest moment nu intru într-o luptă cu adversarii mei, deoarece ei de 30 de ani, din 4 în 4 ani, se luptă între ei. Eu voi veni către brașoveni cu o ofertă onestă, corectă pentru a îndrepta lucrurile în municipiul Brașov. De 34 de ani insist că trebuie să învățăm să ne punem în valoare patrimonial turistic al municipiului Brașov pentru că reprezintă o sursă de venit. De foarte mulți ani insist pentru refacerea fațadelor din centrul istoric. Avem nevoie de parcări, nu în Livada Poștei avem nevoie de parcări, ci la periferia orașului și toți turiștii să beneficieze din 15 în 15 minute de transport public, către Centrul Istoric.

Cred că voi avea intenție de vot din partea brașovenilor. Vom vedea în 9 iunie dacă brașovenii își doresc să fie reprezentați de o femeie din partea partidului AUR”, a declarat candidata la Primăria Brașov, Gabriela Urse.

Alte articole:   Târg de nunți în Coresi, în Piața cu Copaci

Umăr la umăr, în această campanie, Gabriela Urse va merge cu deputatul Ana Loredana Predescu care și-a anunțat candidatura în urmă cu câteva săptămâni, aceasta fiind și singura femeie intrată în cursa pentru scaunul de președinte al Consiliului Județean Brașov.

Dacă apreciezi știrea, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like!

Noutăți RAPID și pe canalul de Whatsapp și Telegram !

Distribuie dacă îți place!