Femeie arestată pentru trafic de influență și complicitate la furt

Femeie arestată pentru trafic de influență și complicitate la furt

Procurorii Parchetului de pe lângă Tribunalul Brașov au început joi urmărirea penală în cazul Ioanei Brîndușa Lalu, acuzată de trei infracțiuni de trafic de influenţă și o infracțiune de complicitate la furt calificat.

Inculpata, aflată în stare de reţinere, a fost prezentată cu propunere de arestare preventivă judecătorului de drepturi şi libertăţi din cadrul Tribunalului Brașov, care a admis cererea procurorilor.

„Din referatul cu propunere de arestare preventivă a rezultat faptul că, în perioada aprilie 2015 – mai 2017, inculpata a pretins şi primit diverse sume de bani de la trei persoane care doreau să îşi înmatriculeze autovehiculele, lăsând să se creadă că are influenţă asupra unor funcţionari publici din cadrul RAR Braşov şi SPCRPCIV Braşov, promiţând că îi va determina pe aceştia să îndeplinească sau să urgenteze îndeplinirea unor acte ce intră în îndatoririle acestora de serviciu în legătură cu înmatricularea autovehiculelor. Totodată, inculpata a promis unei persoane că va tăinui un autoturism pe care aceasta din urmă a declarat că îl va fura din Germania, în sensul transformării ori înlesnirii valorificării acestuia prin înmatricularea sa”, a delcarat procurorul Adrian Aldea, din cadrul Parchetului de pe lângă Tribunalul Brașov.

Alte articole:   Hristos a Înviat! Paște fericit! Sărbători liniștite alături de cei dragi!

Cercetările continuă în cauză pentru lămurirea tuturor împrejurărilor de fapt şi în vederea stabilirii răspunderii judiciare.

Distribuie dacă îți place!

Anunţuri mică publicitate