Fără Tetkron viața e pustiu

Fără Tetkron viața e pustiu

sebastian danDe când mă uit la Realitatea Brașov și văd reclama aia cu ce bine e să fii racordat la sistemul centralizat de termoficare îmi fac ochii în cap ca la jocurile mecanice.

Alea în care bagi o fisă, tragi de o manetă și încep să alerge în fața ochilor tot felul de figurine care, la un caz la milion, îți aduce marele câștig.

La fel și cu Tetkronul, SRL-ul ăla de se hrănește din cadavrul CET Brașov. Numai că aici Consiliul Local nu bagă o fisă, bagă câteva sute de miliarde de lei vechi anual, iar norocosul cu încasatul banului e Bepco.

Dom’le, dar cum să nu te înduioșezi cum se milogesc ăștia de la Tetkron să vii înapoi la ei: „Hai, bre, lasă gargara, te racordăm moca, pupa-ți-am portofelul! Uită dreacu că ți-am luat taxe de debranșare și de tăiat caloriferu de-ți mai luai o centrală de apartament. Chiar punem tot la suflet?“.

Alte articole:   Trei produse românești, marca Auchan, desemnate Produsul Anului 2024

Iar daca pui botu’, pișcotu’ îl iau tot băieții deștepți: degeaba te racordezi la tetkron, pentru că dacă vecinul nu plătește, iar tu ești cu factura la zi, apelezi la aspirina săracului sau la o plapumă în plus, pentru cei singuri, ca să te încălzești.

Și, cum tot vine Crăciunul, în exclusivitate, vă prezentăm oferta de sărbători a Tetkronului: la preț de apă chioară, la bucătărie va curge țuică fiartă, la robinetul de aerisit caloriferul din sufragerie vin fiert. Cei cu mai multe camere, au opțiunea la vin: roșu sau alb. La baie, vom avea ceai cu rom. Dar, nu uitați, lăsați să curgă preț de cinci minute până când lichidul va avea temperatura potrivită.

Alte articole:   Club Party dedicat comunității de ucraineni din Brașov

P.S. Acest material este un pamflet. Consilierii locali, primarul, viceprimarii și ăia de halesc salarii la tetkron pot să-l citească pe bune!

 

Distribuie dacă îți place!

Anunţuri mică publicitate