Cum faci din rahat bici: Premiu de excelență că te-ai înscris primul

Cum faci din rahat bici: Premiu de excelență că te-ai înscris primul
foto: prinbrasov.com

foto: prinbrasov.com

Tulcea este oraşul care reciclează cel mai eficient ambalajele. Într-o compeţie desfăşurată timp de şase luni, 20 de localităţi din toată ţara s-au luptat pentru titlul de „Oraşul Reciclării”, competiţie organizată de Eco-Rom Ambalaje.

Joi seară, primarii din cele 18 oraşe participante (Alexandria, Arad, Bacău, Baia Mare, Braşov, Cluj, Craiova, Deva, Focşani, Iaşi, Mediaş, Roman, Satu Mare, Sfântu Gheorghe, Slobozia, Târgu Jiu, Tulcea, Zalău ) şi din două sectoare ale Bucureştiului (Sectorul 1 şi 6) s-au adunat pentru a afla cine a colectat selectiv cel mai eficient şi cine a colaborat cel mai bine cu cetăţenii.

Pe parcursul competiţiei, au fost colectate separat peste 5.5 milioane kilograme de deşeuri de ambalaje, dintre care peste două milioane de kg de plastic, peste 3.1 milioane kilograme de hârtie-carton, 451.000 kilograme de sticlă şi peste 30.000 kilograme de metal, a precizat Eco-Rom Ambalaje într-un comunicat remis redacţiei. Astfel, aproximativ trei milioane de români au acum acces la un sistem de colectare selectivă, prin cele 7.500 de containere speciale oferite de Eco-Rom.

Alte articole:   Se deschide sezonul de schi în Poiana Brașov

Tulcea a fost oraşul care a obţinut cel mai mare punctaj la evaluarea finală, demonstrând astfel că deţine cel mai performant sistem de colectare separată dintre cele 20 de oraşe participante, au precizat reprezentanţii Eco-Rom Ambalaje.

La categoria „Linia Întâi”, Braşovul a câştigat premiul de excelenţă, fiind printre primele municipii înscrise în bătălia pentru titlul de “Oraşul Reciclării”.

Eeee, asta da recunoaștere! Stăm bine la înscris la concursuri, cât privește chestiunea la care facea referire concursul în sine este cu totul altă chestiune. Că ziarele locale au sărit imediat să laude Primăria ce chestie magnifică a făcut nu e cazul să mai explicăm de ce.

Distribuie dacă îți place!

Anunţuri mică publicitate