Expomineralia la Eliana Mall

Expomineralia la Eliana Mall

expomineraliaIn perioada 20 – 24 august 2014, la Eliana Mall, pasionaţii de obiecte din minerale vor putea admira, în cadrul târgului de pietre preţioase şi semipreţioase Expomineralia, o colecţie impresionantă de obiecte realizate din diverse minerale.Vedeta actualei ediţii este, de departe, un smarald cu o greutate de peste trei kilograme.

Vizitatorii târgului Expomineralia vor putea alege dintr-o colecţie de peste 150.000 de bijuterii, accesorii şi decoraţiuni realizate din mai mult  de 180 de tipuri de roci, flori de mină, geode, cristale, lemn, pietre preţioase şi semipreţioase, provenite din peste 50 de ţări ale lumii, inclusiv din România.

Pasionaţii de obiecte din minerale vor avea ocazia unică de a vedea o piesă cu totul aparte – un smarald impunător, cu o greutate de peste trei kg. Un astfel de exponat este foarte rar întâlnit la evenimentele de profil. Toţi cei care vor să admire smaraldul, nestemata preferată de Cleopatra, sunt aşteptaţi la cea mai mare expoziţie de pietre preţioase şi semipreţioase din Brasov.

Pe lângă acest smarald, participanţii vor putea admira şi alte piese rare, cum ar fi spinelul roşu, rubine şi safire. Pentru prima dată, în cadrul acestei ediţii vor fi expuse şi diamante.

Alte articole:   Dino Parc Râșnov, locul 3 în topul parcurilor de distracții din Europa

La târg sunt prezentate şi păpuşi Matrioşka, icoane, accesorii, brăţări, coliere, cercei şi alte obiecte din lemn, pentru care s-au utilizat peste 30 de tipuri de esenţe. Pe lângă ele, vor fi expuse şi decoraţiuni  realizate din cristale de sare din Himalaya, care, pe lângă efectul estetic, au şi beneficii terapeutice pentru bolile de respiraţie.

Participanţii la târgul de pietre preţioase şi semipreţioase Expomineralia, ce se desfăşoară de  miercuri, 20 august, până duminică, 24 august, in  incinta Eliana Mall, vor putea afla care sunt proprietăţile fiecărei pietre, ce se potriveşte zodiilor şi personalităţilor lor sau cum le pot influenţa starea de sănătate.

Distribuie dacă îți place!

Anunţuri mică publicitate